Fellowes CRYSTAL gélová, čierna

Fellowes CRYSTAL gélová, čierna

Fellowes CRYSTAL gélová, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fellowes CRYSTAL gélová, čierna - popis produktu

Kompletná podpera zápästia Fellowes CRYSTAL gélová, čierna: Podpera zápästia Fellowes CRYSTAL vám umožní komfortnú prácu nielen na počítači. Tvorená je gélovým materiálom, ktorý sa vytvaruje presne podľa vašej ruky a následne redukuje tlak na zápästie. Tvar podložky pod zápästím pritom závisí od sily tlaku ruky a taktiež telesnej teploty. Jej povrch je príjemný na dotyk a jednoducho sa čistí. Nechýba ani integrovaná protišmyková úprava, ktorá zaručí jej držanie na mieste. Podpera zápästia Fellowes CRYSTAL je vhodná na prácu s myšou, tabletom, kalkulačkou aj pokladňou.  Kľúčové vlastnosti gélovej podpery zápästia CRYSTAL, čiernejPodpera zápästia vhodná na prácu s myšou, tabletom, kalkulačkou aj pokladňouTvorená je gélovým materiálomVytvaruje sa presne podľa ruky a následne redukuje tlak na zápästiePovrch podpery Fellowes CRYSTAL je príjemný na dotykS integrovanou protišmykovou úpravouFarebné vyhotovenie: čierne Rozmery: 12,2 × 8,8 × 1,8 cm

Produkt Fellowes CRYSTAL gélová, čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Podložky pod myš, vyrába ho značka FELLOWES, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Fellowes CRYSTAL gélová, čierna - parametre produktu

Fellowes CRYSTAL gélová, čierna - história ceny a dostupnosti

Fellowes CRYSTAL gélová, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Fellowes CRYSTAL gélová, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?