Najnižšia cena za posledných 60 dní: 0,50 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Koreninová zmes pochádzajúca z mexickej kuchyne, vhodná na prípravu pokrmov z kuracieho mäsa, bravčového mäsa, kreviet a na rôzne tradičné mexické jedlá.
Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla.
Zloženie: Chilli , rasca, paprika, údená paprika, kajenská paprika, morská soľ, čierne korenie
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Hmotnosť | 20 g |
Koreninová zmes pochádzajúca z mexickej kuchyne, vhodná na prípravu pokrmov z kuracieho mäsa, bravčového mäsa, kreviet a na rôzne tradičné mexické jedlá. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Chilli , rasca, paprika, údená paprika,
Koreninová zmes pochádzajúca z mexickej kuchyne, vhodná na prípravu pokrmov z kuracieho mäsa, bravčového mäsa, kreviet a na rôzne tradičné mexické jedlá. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Chilli , rasca, paprika, údená paprika,
Koreninová zmes pochádzajúca z mexickej kuchyne, vhodná na prípravu pokrmov z kuracieho mäsa, bravčového mäsa, kreviet a na rôzne tradičné mexické jedlá. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Chilli , rasca, paprika, údená paprika,
Koreninová zmes pochádzajúca z mexickej kuchyne, vhodná na prípravu pokrmov z kuracieho mäsa, bravčového mäsa, kreviet a na rôzne tradičné mexické jedlá. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Chilli , rasca, paprika, údená paprika,
Koreninová zmes pochádzajúca z mexickej kuchyne, vhodná na prípravu pokrmov z kuracieho mäsa, bravčového mäsa, kreviet a na rôzne tradičné mexické jedlá. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Chilli , rasca, paprika, údená paprika,
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Španielska zmes korenia, známa pre oblasť Andalúzie. Vhodná na ochutenie najmä kuracieho a bravčového mäsa. Pred použitím vhodné pridať olivový olej a marinovať mäso v zmesi cca aspoň 1 hodinu. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie:
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí
Jemne pikantná koreninová zmes. Je vhodná predovšetkým na prípravu marinád na grilovanie kuracieho mäsa. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika sladká mletá, čierne korenie, fenikel, rímska rasca, horčicové semená, kajanské
Jemne pikantná koreninová zmes. Je vhodná predovšetkým na prípravu marinád na grilovanie kuracieho mäsa. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika sladká mletá, čierne korenie, fenikel, rímska rasca, horčicové semená, kajanské
Jemne pikantná koreninová zmes. Je vhodná predovšetkým na prípravu marinád na grilovanie kuracieho mäsa. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika sladká mletá, čierne korenie, fenikel, rímska rasca, horčicové semená, kajanské
Jemne pikantná koreninová zmes. Je vhodná predovšetkým na prípravu marinád na grilovanie kuracieho mäsa. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika sladká mletá, čierne korenie, fenikel, rímska rasca, horčicové semená, kajanské
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Bazalka, oregano, tymian, majorán, paprika sladká mletá, čierne korenie, paprika červená
Koreninová zmes, ideálna do mlynčekov na korenie. Osvieži svojou vôňou, chuťou aj farebnosťou všetky jedlá. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Čierne, zelené, biele, ružové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Španielska zmes korenia, známa pre oblasť Andalúzie. Vhodná na ochutenie najmä kuracieho a bravčového mäsa. Pred použitím vhodné pridať olivový olej a marinovať mäso v zmesi cca aspoň 1 hodinu. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie:
Španielska zmes korenia, známa pre oblasť Andalúzie. Vhodná na ochutenie najmä kuracieho a bravčového mäsa. Pred použitím vhodné pridať olivový olej a marinovať mäso v zmesi cca aspoň 1 hodinu. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie:
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové