Expedo Obývacia stena URAL, wotan

Expedo Obývacia stena URAL, wotan

Expedo Obývacia stena URAL, wotan

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Expedo Obývacia stena URAL, wotan - popis produktu

Obývacia stena URAL. Zostava zahŕňa vysokú skrinku, TV stolík a poličku. Jednotlivé komponenty sú zhotovené z kvalitného materiálu s ABS hranami, ktoré chránia materiál pred mechanickým poškodením a vlhkosťou. Vysoká skrinka je za jednotlivými dvierkami rozdelená poličkou. Dvierka skriniek sú bez úchytov. U TV stolíka a skrinky si môžete vybrať spôsob umiestnenia. Môže stáť na menších nôžkach alebo ich môžete zavesiť na stenu. Na výber máte z viacerých dekorov.Zhrnutie: obývacia zostavavysoká skrinkaTV stolíkpoličkaABS hranyvýber z viacerých dekorovPoužité materiály:LTD, PVC

Produkt Expedo Obývacia stena URAL, wotan je možné nájsť medzi produktmi v skupine TV stolíky, je v ponuke značky Expedo, farebný variant je hnedá, materiál je LTD, PVC, nájdete ho u predajcu Expedo.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Obývacie steny od značky Expedo, farebná verzia je hnedá, je vyrobený z materiálu LTD, PVC, nájdete ho u predajcu Expedo.sk.

Produkt Expedo Obývacia stena URAL, wotan patrí do skupiny produktov Obývacie zostavy, patrí pod značku Expedo, farebné prevedenie je hnedá, materiálové zloženie LTD, PVC, v ponuke predajcu Expedo.sk.

Expedo Obývacia stena URAL, wotan - parametre produktu

ABS/PVC hranaÁNO
Dekordub wotan
Farbahnedá
LED osvetlenieNIE
MateriálLTD
Rozmery police (VxŠxH)18x127x12 cm
Rozmery TV stolíka (VxŠxH)30x180x33 cm
Rozmery závesné skrinky (VxŠxH)130x30x33 cm
Štýlmoderné
ÚchytyNIE
Určeniepre rodinu
KategóriaKomponenty, TV stolíky, Obývacie steny, Obývacie zostavy
ZnačkaExpedo
Farbahnedá
MateriálLTD, PVC
E-shopExpedo.sk

Expedo Obývacia stena URAL, wotan - história ceny a dostupnosti

Expedo Obývacia stena URAL, wotan - ďalšie zaujímavé produkty

Expedo Obývacia stena URAL, wotan - ako nakúpiť najvýhodnejšie?