Expedo Obývacia stena TROLY, wotan

Expedo Obývacia stena TROLY, wotan

Expedo Obývacia stena TROLY, wotan

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Expedo Obývacia stena TROLY, wotan - popis produktu

Obývacia stena TROLY. Zostava zahŕňa dve menšie závesné skrinky, závesný TV stolík a závesnú vysokú skrinku. Jednotlivé komponenty sú vyrobené z vysokokvalitného materiálu s hranami ABS. Chránia materiál pred mechanickým poškodením a vlhkosťou. Vysoká skrinka je za dvierkami rozdelená tromi poličkami. Dvierka skriniek sú bez úchytov. Na výber máte z viacerých dekorov.Zhrnutie: obývacia zostavavysoká skrinkaTV stolík2 menšie skrinkyABS hranyvýber z viacerých dekorovPoužité materiály:LTD, PVC

Produkt Expedo Obývacia stena TROLY, wotan patrí do skupiny produktov TV stolíky, je v ponuke značky Expedo, farebný variant je hnedá, materiál je LTD, PVC, nájdete ho u predajcu Expedo.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Obývacie steny od značky Expedo, farebná verzia je hnedá, je vyrobený z materiálu LTD, PVC, nájdete ho u predajcu Expedo.sk.

Produkt Expedo Obývacia stena TROLY, wotan patrí do skupiny produktov Obývacie zostavy, patrí pod značku Expedo, farebné prevedenie je hnedá, materiálové zloženie LTD, PVC, v ponuke predajcu Expedo.sk.

Expedo Obývacia stena TROLY, wotan - parametre produktu

ABS/PVC hranaÁNO
Dekordub wotan
Farbahnedá
LED osvetlenieNIE
MateriálLTD
Rozmery TV stolíka (VxŠxH)30x180x32,5 cm
Rozmery závesné skrinky (VxŠxH)130x30x32,5 cm
Rozmery závesné skrinky malé (VxŠxH)28,5x60x32,5 cm
Štýlmoderné
ÚchytyNIE
Určeniepre rodinu
KategóriaTV stolíky, Obývacie steny, Obývacie zostavy
ZnačkaExpedo
Farbahnedá
MateriálLTD, PVC
E-shopExpedo.sk

Expedo Obývacia stena TROLY, wotan - história ceny a dostupnosti

Expedo Obývacia stena TROLY, wotan - ďalšie zaujímavé produkty

Expedo Obývacia stena TROLY, wotan - ako nakúpiť najvýhodnejšie?