Expedo Detská stolička MINNIE, 60x98x47, ružová

Expedo Detská stolička MINNIE, 60x98x47, ružová

Expedo Detská stolička MINNIE, 60x98x47, ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Expedo Detská stolička MINNIE, 60x98x47, ružová - popis produktu

Detská stolička MINNIE ponúka vysoký komfort. Päť plastových koliesok zaručuje tichý a šetrný pohyb po podlahovej krytine. Mechanika stoličky disponuje systémom TILT. Výrazné prehnutie opierky stoličky podporuje správne držanie tela a to predovšetkým v oblasti bedier. Vyberať si môžete z dvoch farebných kombinácií.Zhrnutie:detská stoličkaplastové kolieskamechanizmus TILTvýber z dvoch farieb

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské stoličky, patrí pod značku Expedo, vo farebnej verzii biela, materiálové zloženie Plast, nájdete ho v e-shope Expedo.sk.

Produkt Expedo Detská stolička MINNIE, 60x98x47, ružová patrí do skupiny produktov Jedálenské stoly, vyrába ho značka Expedo, farebná verzia je biela, materiálové prevedenie je Plast, nájdete ho v e-shope Expedo.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské stoličky, patrí pod značku Expedo, vo farebnej verzii biela, materiálové zloženie Plast, v ponuke predajcu Expedo.sk.

Expedo Detská stolička MINNIE, 60x98x47, ružová - parametre produktu

Farbaružová
Farbabiela
Hĺbka47 cm
Materiálsieťovina
Materiálplast
Nosnosť120 kg
Šírka60 cm
Štýlmoderné
Určeniepre deti
výška88 - 98 cm
Výška sedu45-55 cm
KategóriaPlášte, Stoly, Stoličky, Jedálenské stoličky, Jedálenské stoly, Detské stoličky, Plastové stoličky, Detské jedálenské stoličky
ZnačkaExpedo
Farbabiela
MateriálPlast
E-shopExpedo.sk

Expedo Detská stolička MINNIE, 60x98x47, ružová - história ceny a dostupnosti

Expedo Detská stolička MINNIE, 60x98x47, ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Expedo Detská stolička MINNIE, 60x98x47, ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?