Expedo Barová stolička SNIT, 43x82x46, biela/dub

Expedo Barová stolička SNIT, 43x82x46, biela/dub

Expedo Barová stolička SNIT, 43x82x46, biela/dub

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Expedo Barová stolička SNIT, 43x82x46, biela/dub - popis produktu

Barová stolička SNIT disponuje pevnými kovovými nohami v dubovom dekore. Pohodlný plastový sedák a opierka nôh sa postarajú o maximálny komfort pri sedení. Stolička vo vidieckom štýle sa hodí do jedálne i kaviarne. Zhrnutie: barová stolička plastové sedadlo kovové nohy opierka nôh

Produkt Expedo Barová stolička SNIT, 43x82x46, biela/dub patrí do skupiny produktov Jedálenské stoličky, patrí pod značku Expedo, vo farebnej verzii hnedá, materiálové zloženie Plast, PVC, nájdete ho v e-shope Expedo.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské stoly, vyrába ho značka Expedo, farebná verzia je hnedá, materiálové prevedenie je Plast, PVC, nájdete ho v e-shope Expedo.sk.

Produkt Expedo Barová stolička SNIT, 43x82x46, biela/dub patrí do skupiny produktov Barové stoličky, patrí pod značku Expedo, vo farebnej verzii hnedá, materiálové zloženie Plast, PVC, v ponuke predajcu Expedo.sk.

Expedo Barová stolička SNIT, 43x82x46, biela/dub - parametre produktu

Dekorbiela/dub
Farbabiela
Farbahnedá
Hĺbka46 cm
Materiálkov
MateriálPVC
Šírka43 cm
Štýlškandinávsky
Určeniepre rodinu
výška82 cm
KategóriaPlášte, Stoly, Stoličky, Jedálenské stoličky, Dekory, Jedálenské stoly, Barové stoličky, Plastové stoličky, Barové stoly
ZnačkaExpedo
Farbahnedá
MateriálPlast, PVC
E-shopExpedo.sk

Expedo Barová stolička SNIT, 43x82x46, biela/dub - história ceny a dostupnosti

Expedo Barová stolička SNIT, 43x82x46, biela/dub - ďalšie zaujímavé produkty

Expedo Barová stolička SNIT, 43x82x46, biela/dub - ako nakúpiť najvýhodnejšie?