Eucerin SUN ALLERGY PROTECT SPF 50 ochranný krémový gél na opaľovanie proti alergii na slnko 150 ml

Eucerin SUN ALLERGY PROTECT SPF 50 ochranný krémový gél na opaľovanie proti alergii na slnko 150 ml

Eucerin SUN ALLERGY PROTECT SPF 50 ochranný krémový gél na opaľovanie proti alergii na slnko 150 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Eucerin SUN ALLERGY PROTECT SPF 50 ochranný krémový gél na opaľovanie proti alergii na slnko 150 ml - popis produktu

Ochranný krémový gél na opaľovanie proti slnečnej alergii SPF 50 je určený špeciálne pre pokožku so sklonom k slnečnej alergii.

  • Zloženie tohto krémového gélu je nemastné, vodeodolné.
  • Neobsahuje emulgátory a parfumáciu, a je vhodné pre veľmi citlivú alebo fotosenzitívnu pokožku.
  • Chráni pokožku pred spálením i následným poškodením pôsobením slnečného žiarenia.
Použitie:

Má sa naniesť na pokožku v dostatočnom množstve pred slnením a aplikáciu sa odporúča pravidelne opakovať, najmä v prípade plávania, zvýšeného potenia alebo rizika zotretia, aby ste zachovali pôvodnú ochranu. Nechajte dôkladne vstrebať – môže zanechať žlté škvrny na oblečení.

Upozornenie:

Nanesenie nedostatočného množstva opaľovacieho výrobku znižuje ochranný účinok. Vyhnite sa kontaktu s očami. Nepoužívajte pre malé deti. Vyhnite sa intenzívnemu poludňajšiemu slnku a dlhodobému pobytu na slnku, pretože ani výrobky na opaľovanie s vysokým SPF neposkytujú 100 % ochranu. Nezostávajte na slnku príliš dlho, i keď používate výrobok slnečnej ochrany.

Eucerin SUN ALLERGY PROTECT SPF 50 ochranný krémový gél na opaľovanie proti alergii na slnko 150 ml - parametre produktu

KategóriaKrémy, Opaľovanie

Eucerin SUN ALLERGY PROTECT SPF 50 ochranný krémový gél na opaľovanie proti alergii na slnko 150 ml - história ceny a dostupnosti

Eucerin SUN ALLERGY PROTECT SPF 50 ochranný krémový gél na opaľovanie proti alergii na slnko 150 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Eucerin SUN ALLERGY PROTECT SPF 50 ochranný krémový gél na opaľovanie proti alergii na slnko 150 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?