Etape Návleky na kolená

Etape Návleky na kolená

Etape Návleky na kolená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 19,54 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Etape Návleky na kolená - popis produktu

Cyklistické návleky na nohy Etape Návleky na kolená:Návleky na kolená Etape sú ideálnym doplnkom pre cyklistov, ktorých na ich vychádzke zastihne náhle ochladenie. Pohodlné nosenie umožní ich anatomický strih a protišmykové zakončenie silikónovým pásikom, ktoré zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniu. Návleky sú vyrobené z polyamidu a elastanu a technológia materiálu ThermoFit ponúka skvelé termoizolačné vlastnosti. Vyznačujú sa aj vysokou odolnosťou proti opotrebovaniu a antibakteriálnou úpravou. Doplnené sú o bezpečnostné reflexné prvky s vysokou odrazivosťou a vďaka možnosti ich zloženia do kompaktných rozmerov sa vám zmestia dokonca do vrecka. Návleky na kolená Etape zabezpečia vašim nohám perfektný tepelný komfort.Kľúčové vlastnosti návlekov na kolená Etape LNávleky na kolená určené pre cyklistovPohodlné nosenie umožní ich anatomický strihProtišmykové zakončenie silikónovým pásikom zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniuNávleky na kolená Etape sú vyrobené z polyamidu a elastanuTechnológia materiálu ThermoFit ponúka skvelé termoizolačné vlastnostiDoplnené o bezpečnostné reflexné prvky s vysokou odrazivosťouFarebné vyhotovenie: čierneVeľkosť: S, M, L a XL

Produkt Etape Návleky na kolená patrí do skupiny produktov Cyklistické tretry, patrí značke Etape, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Etape Návleky na kolená - parametre produktu

Etape Návleky na kolená - história ceny a dostupnosti

Etape Návleky na kolená - ďalšie zaujímavé produkty

Etape Návleky na kolená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?