Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Sage #8114232

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Sage #8114232

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Sage #8114232

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Sage - popis produktu

Spací vak pre bábätko Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Sage:Vyberáte vhodnú prikrývku na spanie pre svoje bábätko? Ako alternatívu odporúčame spací vak pre bábätko Ergopouch. Vak pre bábätko prináša množstvo pozitív. Zaručí, že nedôjde k zamotaniu bábätka do perinky ani k nežiaducemu zakrytiu jeho hlavičky a výrazne znižuje riziko prehriatia. Dieťa sa navyše neodkope a nebude mu chladno. Tento letný spací vak pre bábätko je prispôsobený teplejším dňom v roku. Na jeho zhotovenie bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne bavlna. Vak na spanie pre bábätko Ergopouch možno zaobstarať pre deti od 8 do 12 mesiacov. Celkový dizajn príjemne dopĺňa zelená farba. Kľúčové prednosti spacieho vaku pre bábätko Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Sage Spací vak pre bábätko Ergopouch zaručí pokojné spanie Znižuje riziko prikrytia hlavičky alebo prehriatia Letný spací vak pre bábätko je prispôsobený teplejším dňom v roku Hodnota TOG teda výhrevnosť je 0,2 Jeho materiálom je bavlna Jednoduché zapínanie na dvojcestný zips Zapínanie je umiestnené spredu Vak pre bábätko Ergopouch je vhodný pre deti od 8 do 12 mesiacov Celkový vzhľad dopĺňa zelená farba Motív: kvetiny Dĺžka: 90 cm

Produkt Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Sage #8114232 patrí do skupiny produktov Spacie vaky, je v ponuke značky Ergopouch, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Sage - parametre produktu

KategóriaSpacie vaky
ZnačkaErgopouch
E-shopAlza.sk

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Sage - história ceny a dostupnosti

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Sage - ďalšie zaujímavé produkty

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Sage - ako nakúpiť najvýhodnejšie?