Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Berries #8102004

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Berries #8102004

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Berries #8102004

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 35,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Berries - popis produktu

Spací vak pre bábätko Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Berries:Obzeráte sa po ideálnej spacej prikrývke pre bábätko? Zvoľte miesto nej spací vak pre bábätko Ergopouch. Vak pre bábätko poskytuje celý rad výhod. Znemožňuje zamotanie bábätka do perinky, nebezpečné zakrytie jeho hlavičky a výrazne znižuje riziko prehriatia. Navyše sa nemusíte báť odkopania, takže sa dieťa neprebudí zimou. Tento letný spací vak pre bábätko je ideálny najmä do teplejšieho obdobia roka. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne bavlna. Vak na spanie pre bábätko Ergopouch je vhodný pre deti od 3 do 12 mesiacov s hmotnosťou minimálne 6 kg a maximálne 10 kg. Pekné vyhotovenie dolaďuje ružová farba. Zásadné prednosti spacieho vaku pre bábätko Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Berries Spací vak pre bábätko Ergopouch je synonymom pre pokojný a pohodlný spánok Minimalizuje možnosť nebezpečného prikrytia hlavičky Letný spací vak pre bábätko sa osvedčí najmä v teplých dňoch Teplota v miestnosti by mala byť minimálne 24 °C Hodnota TOG teda výhrevnosť je 0,2 Jeho materiálom je bavlna Vak na spanie pre bábätko jednoducho vyperiete v práčke Vďaka priedušnému vyhotoveniu nedochádza k poteniu Pružný dizajn zaručuje, že obliekanie aj vyzliekanie bude jednoduché a pohodlné Jednoduché zapínanie na dvojcestný zips Zapínanie je umiestnené spredu Vak pre bábätko Ergopouch je vhodný pre deti od 3 do 12 mesiacov Sadne bábätkám s minimálnou hmotnosťou 6 kg a maximálnou hmotnosťou 10 kg Na celkovom dizajne sa podieľa ružová farba Motív: geometrické tvary Spací vak pre bábätká poteší ďalšími vychytávkami Spací vak Ergopouch je vyrobený tak, aby bol pre bábätká čo najkomfortnejší a tiež uľahčil prácu rodičom. Je charakteristický svojou priedušnosťou, takže sa dieťatko nebude nijako potiť a bude sa mu spať naozaj pohodlne. Tiež oceníte jeho pružnosť na ľahšiu manipuláciu pri obliekaní a vyzliekaní. Zapnete ho na dvojcestný zips. Zapínanie je umiestnené spredu. Môžete ho vyprať v práčke, a tak údržba nezaberie príliš veľa času. Rozmery: 80 × 24 cm (d × š)

Produkt Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Berries #8102004 patrí do skupiny produktov Spacie vaky, je v ponuke značky Ergopouch, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Berries - parametre produktu

KategóriaSpacie vaky
ZnačkaErgopouch
E-shopAlza.sk

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Berries - história ceny a dostupnosti

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Berries - ďalšie zaujímavé produkty

Ergopouch Vak na spanie organická bavlna Jersey Berries - ako nakúpiť najvýhodnejšie?