ERCO Compar wide flood biela 12cm 10W 930

ERCO Compar wide flood biela 12cm 10W 930

ERCO Compar wide flood biela 12cm 10W 930

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ERCO Compar wide flood biela 12cm 10W 930 - popis produktu

Porovnajte LED stropné svietidlo od ERCO ako stropné svietidlo, široká záplava (60°), 10 W LED, na ovládanie cez aplikáciu Casambi. Stropné svietidlo Compar na zabudovanie do podhľadu je vybavené vysokovýkonnými LED diódami a špeciálnou technológiou šošoviek z optického polyméru, ktorá zabezpečuje širokouhlé vyžarovanie svetla, zatiaľ čo antireflexná žalúzia minimalizuje oslnenie. Vďaka tomu je zariadenie Compar ideálne na celoplošné osvetlenie pracovných plôch v kancelárii. Vďaka malým rozmerom s externým ovládacím zariadením a dodávaným montážnym pružinám sú montážne práce minimálne. Compar sa ovláda prostredníctvom aplikácie Casambi na tablete/smartfóne na ovládanie a prepojenie s inými svietidlami. - Kontrola oslnenia v súlade so štandardom pre pracovné stanice VDU: UGR < 19 - Žalúzia proti oslneniu: plastová, natretá na čierno - s riadiacim zariadením ERCO Casambi - 2-pólový zástrčkový terminál - dobré podanie farieb: Ra 92 - Pripojená záťaž: 12 W - Kryt z hliníkového profilu slúži ako chladič - Pripojenie k smartfónu/tabletu cez Bluetooth - Spínateľné, stmievateľné a integrované do scén prostredníctvom aplikácie Casambi (bezplatne dostupná pre iOS a Android) - Možnosť ovládania s inými produktmi podporujúcimi Casambi

Tento produkt nájdete v skupine LED svietidlá, patrí značke ERCO, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt ERCO Compar wide flood biela 12cm 10W 930 patrí do skupiny produktov LED stropné svietidlá, vyrába ho značka ERCO, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

ERCO Compar wide flood biela 12cm 10W 930 - parametre produktu

ERCO Compar wide flood biela 12cm 10W 930 - história ceny a dostupnosti

ERCO Compar wide flood biela 12cm 10W 930 - ďalšie zaujímavé produkty

ERCO Compar wide flood biela 12cm 10W 930 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?