Elektronické chrániče sluchu Supreme Basic AUX Sordin® (Farba: Zelená)

Elektronické chrániče sluchu Supreme Basic AUX Sordin® (Farba: Zelená)

Elektronické chrániče sluchu Supreme Basic AUX Sordin® (Farba: Zelená)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektronické chrániče sluchu Supreme Basic AUX Sordin® (Farba: Zelená) - popis produktu

Spoľahlivá ochrana vášho sluchu

Elektronické chrániče sluchu Supreme Basic AUX Sordin účinne znížia hladinu nebezpečného hluku na bezpečnú mieru. Ochráni váš sluch bez toho, aby narušili situačné povedomie. Vždy viete, čo sa okolo vás deje a nie je nutné slúchadlá dávať dole.

Mimoriadne praktické a komfortné

Pohodlný náhlavník skvele sedí a poskytne potrebné pohodlie k vášmu výkonu. Nízkoprofilový dizajn je vhodný aj pod prilbu. Penové náušníky sú veľmi príjemné, pre maximálny pocit komfortu pri celodennom nosení je možné dokúpiť aj náušníky silikónové.

Jednoduché ovládanie a skladné prevedenie

Slúchadlá Supreme Basic sa dajú ľahko zložiť a zaberajú tak minimum priestoru. Ovládanie slúchadiel je veľmi jednoduché. Vďaka väčšej veľkosti tlačidiel je obsluha jednoduchá aj v rukaviciach. Priehradka na batérie sa prakticky nachádza vo vnútri mušle slúchadiel a výdrž batérií je vysoká. Audio vstup AUX je súčasťou slúchadiel.

Doba prechodu medzi akciou a ochranou takmer nulová

Reakčná doba slúchadiel Supreme Basic medzi prechodom od aktívneho odpočúvania na tlmenie nebezpečného stupňa hluku je takmer nulová. Aj z tohto dôvodu sú veľmi obľúbené pri ozbrojených zložkách. Pri výstrele je váš sluch plne chránený a v sekunde opäť aktívne počúvať okolie.

Perfektná redukcia okolitých šumov

Hlavnou výhodou, ktorá odlišuje slúchadlá Supreme Basic AUX od konkurencie je precízna redukcia okolitých šumov. V tom Sordin Supreme skutočne excelujú. Žiadaná funkcia slúchadiel dobre zachytiť a zosilniť zvuk je skvelá, ale pokiaľ súčasne s tým slúchadlá účinne neredukujú okolité šumy kvalita odpočúvania nie je ideálna. Táto varianta je so značkou Sordin, ktorá si zakladá na excelentnej audio kvalite, vylúčená.

Vynikajúca smerová citlivosť

Slúchadlá Supreme Basic AUX Sordin nielen účinne chránia váš sluch a zachytia aj tie najjemnejšie nuansy zvuku. Ony vám dokážu aj napovedať, odkiaľ zvuk prichádza. Vysoko citlivé mikrofóny a pokročilé spracovanie digitálneho signálu zaisťujú vynikajúcu smerovú citlivosť slúchadiel, čo okamžite napovie vašej intuícii približný smer aj vzdialenosť hluku.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • situačné povedomie zostáva zachované
  • nízkoprofilový dizajn vhodný pod prilbu
  • možnosť zloženia - zaberajú minimum priestoru

Súčasťou dodávkypenové náušníky, ak uprednostňujete náušníky gélové, môžete si ich u nás rovno kúpiť.

Produkt Elektronické chrániče sluchu Supreme Basic AUX Sordin® (Farba: Zelená) patrí do skupiny produktov Chrániče sluchu, patrí pod značku Sordin®, v ponuke predajcu Top-ArmyShop.sk.

Elektronické chrániče sluchu Supreme Basic AUX Sordin® (Farba: Zelená) - parametre produktu

Elektronické chrániče sluchu Supreme Basic AUX Sordin® (Farba: Zelená) - história ceny a dostupnosti

Elektronické chrániče sluchu Supreme Basic AUX Sordin® (Farba: Zelená) - ďalšie zaujímavé produkty

Elektronické chrániče sluchu Supreme Basic AUX Sordin® (Farba: Zelená) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?