Elektrický kontaktný gril Concept GE 2005

Elektrický kontaktný gril Concept GE 2005

Elektrický kontaktný gril Concept GE 2005

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrický kontaktný gril Concept GE 2005 - popis produktu

Elektrický kontaktný gril Concept GE 2005 umožňuje BBQ grilovanie na oboch roztvorených doskách zároveň. Gril je vybavený praktickým regulátorom teploty. Špeciálne upravená plocha grilovacích dosiek odvádza prebytočný tuk a šťavu do zbernej nádobky. Pripravované mäso tak bude skutočne grilované a šťavnaté, nie dusené. Na pohyblivej hornej platni môžete ľahko pripraviť aj talianske panini. Kvalitné nepriľnavé liatinové platne zaisiaí Vášmu grilu dlhú životnosť. Môžete ho používať doma aj vonku. Pri použití v kuchyni odporúčame gril postaviť pod odsávač pár. Údržba grilu je veľmi jednoduchá. Grilovacie dosky stačí len utrieť papierovou utierkou. Príkon 1500 W umožní rýchle zahriatie grilu a umožní perfektné prepečenie i vysokých steakov. Rozmery: 33 x 12,4 x 28 cm. Vyrobila spoločnosť Concept.Elektrický kontaktný gril Concept GE 2005Kvalitné nepriľnavé dosky potiahnuté teflónomRozmery dosiek: 278 x 170 mmBBQ - možnosť grilovať na oboch platniach zároveňNádobka na odkvapkávajúcu šťavu a tukTepelne izolované držadlá s nekĺzavým povrchomRegulátor teplotyJednoduché čistenie obrúskomMožnosť servírovania priamo na grilovacích doskáchPríkon: 1500 WNapätie: 220 - 240 V

Tento produkt sa nachádza v kategórii Elektrické grily, patrí pod značku Concept.

Produkt Elektrický kontaktný gril Concept GE 2005 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kontaktné grily, je v ponuke značky Concept.

Elektrický kontaktný gril Concept GE 2005 - parametre produktu

Elektrický kontaktný gril Concept GE 2005 - história ceny a dostupnosti

Elektrický kontaktný gril Concept GE 2005 - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrický kontaktný gril Concept GE 2005 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?