Elektrická reťazová píla Fieldmann

Elektrická reťazová píla Fieldmann

Elektrická reťazová píla Fieldmann

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrická reťazová píla Fieldmann - popis produktu

Je skvelá na údržbu záhrady, okolie domu, k prerezávaniu húštia alebo príprave dreva na zimu. Elektrická reťazová píla Fieldmann je bezpečná, má pevnú konštrukciu, kvalitnú reťaz aj pílovú lištu. Rýchloupínací systém umožňuje lištu a reťaz Quick Tighten vymeniť a napnúť bez akéhokoľvek použitia pomocných nástrojov. Automatický olejový mazací systém reťaze pomáha znižovať jej opotrebenia. Píla má veľmi výkonný motor s výkonom 2000 W. To už je poriadna sila aj na tuhšie rezivo. Lišta v dĺžke 405 mm a reťaz zvládne prerezať aj silnejšie kmene. Výhoda elektrickej píly je nižší hluk a jednoduché ovládanie i údržba. Prácu nesmierne uľahčuje aj nízka hmotnosť píly vrátane reťaze a lišty, ktorá je 5,5 kg.Dĺžka pílovej lišty: 16 '/ 405 mm. Reťaz: 56 článkov. Šírka reťazové drážky: 1,3 mm. Vyrobila česká spoločnosť FIELDMANN.Elektrická reťazová pílaK úprave a údržbe okolia domu, príprava palivového drevaRýchloupínací systém lišty a reťaze bez použitia nástrojovBezpečnostná brzda reťazeAutomatická olejová pumpa k premazávaniu reťazeBez zbytočného hlukuJednoduchá údržba i ovládanieVýkonný motor s príkonom 2000 WVýkon 2 kWHmotnosť 5,5 kg

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné náradie, vyrába ho značka Fieldmann.

Produkt Elektrická reťazová píla Fieldmann je možné nájsť medzi produktmi v skupine Náradie na záhradu od značky Fieldmann.

Tento produkt nájdete v skupine Elektrické náradie od značky Fieldmann.

Elektrická reťazová píla Fieldmann - parametre produktu

Elektrická reťazová píla Fieldmann - história ceny a dostupnosti

Elektrická reťazová píla Fieldmann - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrická reťazová píla Fieldmann - ako nakúpiť najvýhodnejšie?