Indukčná varná doska Electrolux 700 FLEX Bridge EIV9467

Indukčná varná doska Electrolux 700 FLEX Bridge EIV9467

Indukčná varná doska Electrolux 700 FLEX Bridge EIV9467

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1 032,55 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Indukčná varná doska Electrolux 700 FLEX Bridge EIV9467 - popis produktu

Varné zóny s vlastným nastavením S indukčnou varnou doskou Infinite sa veľkosť varných zón prispôsobí dnu vašich nádob. Automaticky rozpozná veľkosť používaných nádob a k ich dnu dodá správne množstvo tepla. Môžete tak používať celý rad rôznych hrncov a panvíc. Rozsvieti sa len aktívna varná zóna Keď vašu nádobu položíte na varnú dosku, automaticky sa rozsvietia zodpovedajúce posuvné ovládače. Intuitívne tak viete, ktorý ovládač máte pri príprave jedla použiť. Posunutím prsta jednoducho nastavíte požadovanú teplotu pre váš pokrm a vzápätí si už vychutnáte lahodné výsledky. Úspora času aj spotreby energie Indukcia vyniká rýchlou odozvou, a vy tak v krátkom čase dosiahnete požadovanú teplotu. Zmena teploty sa prejaví okamžite, pretože riad je v priamom kontakte s varnou zónou. To všetko prináša úspory v čase alebo v spotrebe energie. Technológia Hob2Hood Varná doska s technológiou Hob2Hood dokáže automaticky ovládať nastavenie odsávača pár. Pri varení upravuje výkon odsávania v závislosti na stupni ohrevu alebo počtu používaných varných zón. Intenzívny ohrev za okamih Funkcia PowerBoost pri varení zaistí okamžitú a intenzívnu dávku tepla. Ideálne, keď chcete rýchlo dokončiť prípravu jedla. Voda sa uvarí za menej ako 90 sekúnd a panvica na restovanie bude rozpálená presne, kedy potrebujete.

Funkcia TripleBridge vám prináša viac voľnosti a flexibility v kuchyni. Teraz môžete používať rôzne riady spoločne, napríklad elektrické grilovacie dosky alebo pekáče, skombinovaním dvoch varných zón na troch rôznych miestach varnej dosky. Funkcia Hob2Hood® umožňuje bezdrôtové prepojenie varnej dosky s odsávačom pár. Začnite variť a odsávač sám automaticky prispôsobí intenzitu odsávania podľa výkonu varnej dosky. S ovládačmi Direct Access nastavíte presný výkon varných zón veľmi ľahko. Stačí kliknúť prstom a teplota je nastavená. Jediný dotyk, okamžitá reakcia. S ovládačmi Direct Access nastavíte presný výkon varných zón veľmi ľahko. Stačí kliknúť prstom a teplota je nastavená. Jediný dotyk, okamžitá reakcia.

Doska indukčná; EIV9467; Šírka (cm): 90; Prepojenie varných zón: Windmill / Bridge; Ovládanie: Posuvné DirectTouch, digitálny ukazovateľ pre každú zónu; Farba: Čierna; Hob2Hood: Áno; Pause: Áno; PowerBoost: Áno; POWERSLIDE: Áno; Detská poistka: Áno; Rozmer ŠxH (mm): 910x520; Power Management: Nie; SenseFry: Nie; 5 rokov záruka na celý model: NieMožnosť zapojenia na 380 V - 400 V

Indukčná varná doska, 6 varných zón, príkon 19,2 kW, typ ohrevu dosky plne indukčný, podsvietené ukazovatele, indukčné zóny s funkciou zvýšenia výkonu, prevedenie so skosenou hranou, rozmery pre inštaláciu (v š h): 44x880x490 mm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Varné dosky, patrí pod značku ELECTROLUX, farebná verzia je ČIERNA v ponuke e-shopu Siko.sk.

Produkt Indukčná varná doska Electrolux 700 FLEX Bridge EIV9467 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Indukčné varné dosky, vyrába ho značka ELECTROLUX, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Siko.sk.

Produkt Indukčná varná doska Electrolux 700 FLEX Bridge EIV9467 popisuje EAN kód 7332543590377.

Indukčná varná doska Electrolux 700 FLEX Bridge EIV9467 - parametre produktu

Indukčná varná doska Electrolux 700 FLEX Bridge EIV9467 - história ceny a dostupnosti

Indukčná varná doska Electrolux 700 FLEX Bridge EIV9467 - ďalšie zaujímavé produkty

Indukčná varná doska Electrolux 700 FLEX Bridge EIV9467 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?