Egger Clippo koľajnicové LED dim to warm čierne

Egger Clippo koľajnicové LED dim to warm čierne

Egger Clippo koľajnicové LED dim to warm čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Egger Clippo koľajnicové LED dim to warm čierne - popis produktu

Clippo LED spot pre systém koľajníc LED koľajový reflektor sa dá použiť v mnohých prostrediach a dá sa integrovať do 3-fázových koľajových systémov pomocou univerzálneho adaptéra. Clippo tu ponúka rozmanité osvetlenie naklonením hlavy o 90 ° a transformáciou zo stropne bodove svetla priamym osvetlením na nepriame osvetlenie steny bez oslnenia. LED pásové bodové svetlo Clippo je stmievateľné a vybavené funkciou stmievania. To spôsobí, že farba svetla bude po zoslabení teplejšia. Týmto spôsobom Clippo tiež vytvára príjemnú a útulnú atmosféru reštaurácie a dá sa vynikajúco použiť aj vo vašich vlastných štyroch stenách. - stmievateľné s prednou hranou a stmievačom zadnej hrany - Funkcia Dim-To-Warm 3 000 - 1 910 Kelvinov - otočný až o 350 °, otočný až o 90 ° - Uhol lúča 33 ° - 1 100 lúmenov - 120 lúmenov

Produkt Egger Clippo koľajnicové LED dim to warm čierne patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Egger Licht, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED reflektory, patrí značke Egger Licht, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Egger Clippo koľajnicové LED dim to warm čierne - parametre produktu

Egger Clippo koľajnicové LED dim to warm čierne - história ceny a dostupnosti

Egger Clippo koľajnicové LED dim to warm čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Egger Clippo koľajnicové LED dim to warm čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?