Držiak hadice vintage, biela RD20617

Držiak hadice vintage, biela RD20617

Držiak hadice vintage, biela RD20617

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Držiak hadice vintage, biela RD20617 - popis produktu

Zdobený nástenný držiak na záhradnú hadicuNatočte záhradnú hadicu na držiak hadice, aby ste ušetrili miesto. Vďaka tomu je skladovaný chránený pred zalomením a často je potrebné použiť. Vizuálne je držiak hadice absolútnym pútačom. Zdobená liatina sa trblieta vo vintage štýle. Množstvo ozdôb je prepracovaných do detailov. Držiak sa jednoducho namontuje na stenu alebo pozemok. Vyberte miesto, ktoré je chránené pred priamym slnečným žiarením. V opačnom prípade sa materiál hadice časom stane pórovitým.Dekoratívny držiak vodnej hadice na stenu alebo pozemokPriestorovo úsporný vešiak na záhradnú hadicuSo zdobením v štýlovom vintage dizajnePre väčší poriadok a prehľadnosťMateriál hadice je chránený pred zalomenímideálne pre altánky, pivnice, garáže a mnoho ďalšieho.rozsah doručenia1x držiak záhradnej hadiceMontážny materiál na stenu nie je súčasťou dodávkyDržiak hadice starožitný na prvý pohľadRozmery V x Š x V: cca 24 x 31,5 x 15 cmVáži cca 700gÚložná šírka pre hadicu: cca 13,5 cmVyrobené z liatinyUnesie hadice do cca 10 kg a dĺžky 20 mRD 10020617

Produkt Držiak hadice vintage, biela RD20617 patrí do skupiny produktov Záhradné hadice, patrí pod značku RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Držiak hadice vintage, biela RD20617 - parametre produktu

Držiak hadice vintage, biela RD20617 - história ceny a dostupnosti

Držiak hadice vintage, biela RD20617 - ďalšie zaujímavé produkty

Držiak hadice vintage, biela RD20617 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?