Drevený stojan na zubné kefky 11 x 13 cm

Drevený stojan na zubné kefky 11 x 13 cm

Drevený stojan na zubné kefky 11 x 13 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drevený stojan na zubné kefky 11 x 13 cm - popis produktu

Štýlový a ekologický stojan na zubnú kefku vyrobený z orechového dreva. Stojan bude ozdobou Vašej kúpeľne. Praktický drevený stojan taktiež ponúka dostatočný priestor na uloženie pasteliek, fixiek a ďalších písacích potrieb. Jeho využitie je naozaj len na Vás. Vzhľadom na jedinečnosť drevených výrobkov sa môže každý kus líšiť štruktúrou dreva a rozmery produktu môžu mať odchýlku +/- 1cm. Vzhľadom na prírodný materiál a vzhľadom nato, že sa jedná o ručnú prácu, sa môže farba produktu mierne líšiť od zobrazenia na webovej stránke, prípadne môže produkt obsahovať jemné praskliny alebo nerovnosti. Každý kus je unikátny originál. Špecifikácie: Farba: prírodná- hnedá Materiál: drevo - Orech Rozmery: výška 11cm, šírka 13cm, hrúbka 7cm Povrchová úprava: prírodný olej Zavesenie: pomocou závesného systému na zadnej strane obrazu

Produkt Drevený stojan na zubné kefky 11 x 13 cm patrí do skupiny produktov Zubné kefky, patrí pod značku domtextilu.sk, farebná verzia je hnedá v ponuke e-shopu Domtextilu.sk.

Drevený stojan na zubné kefky 11 x 13 cm - parametre produktu

FarbaHnedá
KategóriaDekorácie, Stojany, Zubné kefky
Značkadomtextilu.sk
Farbahnedá
E-shopDomtextilu.sk

Drevený stojan na zubné kefky 11 x 13 cm - história ceny a dostupnosti

Drevený stojan na zubné kefky 11 x 13 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Drevený stojan na zubné kefky 11 x 13 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?