Držiak na elektrickú zubnú kefku B2, biely

Držiak na elektrickú zubnú kefku B2, biely

Držiak na elektrickú zubnú kefku B2, biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Držiak na elektrickú zubnú kefku B2, biely - popis produktu

Držiak na elektrickú zubnú kefku B2, bielyKlasické spodné rozšírenie elektrickej zubnej kefky bráni v praktickom uložení do pohára. Vďaka tomuto praktickému držiaku už nebudete musieť odkladať elektrickú kefku na umývadlo alebo na policu. Pri nešikovnom pohybe tak predídete zhodeniu zubnej kefky na zem. Elektrická zubná kefka bude chránená pred baktériami, ktoré môžu byť zhromaždené v umývadle alebo na zemi, ale aj nechceným pádom na zem a následnému rozbitiu. Vďaka nálepke nie je potrebné vŕtanie do dlaždíc a nehrozí, že sa poškodia. Veľmi jednoducho nalepíte držiak na suchý, hladký a rovný povrch.Parametre:Materiál: plast Farba: biela Pripevnenie na stenu pomocou nálepky Rozmery produktu: 10 x 4 x 5 cm Rozmery nálepky: 4 x 3 cm

Produkt Držiak na elektrickú zubnú kefku B2, biely patrí do skupiny produktov Zubné kefky, patrí pod značku B2bgifter v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Elektrické zubné kefky, patrí značke B2bgifter v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Držiak na elektrickú zubnú kefku B2, biely - parametre produktu

Držiak na elektrickú zubnú kefku B2, biely - história ceny a dostupnosti

Držiak na elektrickú zubnú kefku B2, biely - ďalšie zaujímavé produkty

Držiak na elektrickú zubnú kefku B2, biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?