Sivé nástenné hodiny do kaviarne

Sivé nástenné hodiny do kaviarne

Sivé nástenné hodiny do kaviarne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sivé nástenné hodiny do kaviarne - popis produktu

Ženy by mohli rozprávať o tom, koľko času strávia v kuchyni a tiež to, koľkokrát sa za ten čas zadívajú na hodiny. Na to, aby bolo mäsko dobre prepečené a koláč nebol v rúre zbytočne dlho, je potrebné sledovať čas pozornejšie ako inokedy. Hodiny v našej ponuke sú dizajnovo prispôsobené tak, aby svojím štýlom a motívom, ktorý je na nich vyobrazený, ladili s kuchynským prostredím. Vyberte si hodiny klasických tvarov alebo hodiny, ktoré sa skladajú z viacerých častí a tvoria tak jedinečný obrazec alebo sú súčasťou nápisu. Mať na stene zavesenú šálku kávy, čajník, či tanier s príborom nie je tradičným vybavením kuchyne. Všetky nástenné hodiny vo vybraných motívoch môžete pokojne umiestniť aj v priestoroch kaviarne či reštaurácie. Všetky hodiny z našej ponuky majú zabezpečený tichý chod, čo znamená, že nie je počuť ich tikanie. Šírka: 30 cm Výška: 25 cm Hrúbka: 3 mm Materiál hodín pozostáva z akrylového skla, ktoré obsahuje aj lesk. Je veľmi podobný klasickému sklu, s tým rozdielom, že je podstatne ľahší. Pri výrobe sa dbá na presnosť, dôkladnosť a precíznosť. Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení. Hodiny obsahujú hodinový mechanizmus, v ktorom je osadené moderné elektronické zariadenie, ktoré zabezpečuje tichý chod - bez efektu tikania. Súčasťou balenia je aj batéria typu AA. Pri balení hodín sa kladie dôraz na to, aby nedošlo k poškodeniu a tovar Vám bol doručený bez chýb. Každý produkt je zabalený v hrubej kartónovej krabici.

Produkt Sivé nástenné hodiny do kaviarne patrí do skupiny produktov Nástenné hodiny, patrí pod značku DomTextilu, domtextilu.sk, vo farbe sivá, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Sivé nástenné hodiny do kaviarne - parametre produktu

FarbaSivá
MotívRealistický
KategóriaHodiny, Nástenné hodiny
ZnačkaDomTextilu, domtextilu.sk
Farbasivá
E-shopDomtextilu.sk

Sivé nástenné hodiny do kaviarne - história ceny a dostupnosti

Sivé nástenné hodiny do kaviarne - ďalšie zaujímavé produkty

Sivé nástenné hodiny do kaviarne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?