Dkton Štýlové kreslo Almond, svetlosivé

Dkton Štýlové kreslo Almond, svetlosivé

Dkton Štýlové kreslo Almond, svetlosivé

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 207 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dkton Štýlové kreslo Almond, svetlosivé - popis produktu

Štýlové kreslo Almond, svetlosivé Štýlové kreslo bude skutočne výnimočným doplnkom vo vašom interiéri. Vďaka kvalitnému čalúneniu a praktickým opierkam na ruky je sedenie pohodlné. Poťah z kvalitnej látky svetlosivej farby tvorí harmonický kontrast k nohám z dubového dreva. Kreslo v kombinácii s naturálnou atmosférou drevených nôh vytvára jedinečné kúzlo, ktoré zaručene obohatí vašu domácnosť. S dizajnovým kreslom môžete príjemne oddychovať a zabudnúť na všetky svoje trápenia. Kreslo predstavuje dokonalý prvok do akéhokoľvek moderne zariadeného interiéru. Rozmer: 58cm x 58cm x 84cm (š x h x v)Materiál: látka, dubové drevoOšetrenie: biely pigmentovaný olejFarba: svetlosivá, prírodná

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drevené stoličky, vyrába ho značka Dkton, materiálové prevedenie je Drevené, látka, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Dkton Štýlové kreslo Almond, svetlosivé - parametre produktu

Hmotnosť10 kg
Dĺžka58 cm
Šírka58 cm
Výška84 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaStoličky, Kreslá, Drevené stoličky
ZnačkaDkton
MateriálDrevené, látka
E-shopEstilofina.sk

Dkton Štýlové kreslo Almond, svetlosivé - história ceny a dostupnosti

Dkton Štýlové kreslo Almond, svetlosivé - ďalšie zaujímavé produkty

Dkton Štýlové kreslo Almond, svetlosivé - ako nakúpiť najvýhodnejšie?