Dkton Dizajnová barová stolička Nerea, biela

Dkton Dizajnová barová stolička Nerea, biela

Dkton Dizajnová barová stolička Nerea, biela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 137 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dkton Dizajnová barová stolička Nerea, biela - popis produktu

Dizajnová barová stolička Nerea, biela Predstavujeme Vám krásnu dizajnovú barovú stoličku Nerea, bielu s podnožím z dubového dreva. Barová stolička Vás okúzli svojou jedinečnosťou a krásou. Dizajn stoličky v škandinávskom štýle pôsobí moderne a sviežo, nájdete v ňom aj prvky minulosti, ktoré priniesli zaujímavý a neopozeraný dizajn v retro štýle. Sedadlo je vyrobené z kvalitného plastu bielej farby, na ktorom je mäkký PU vankúš rovnakej farby, podstavec je drevený v kombinácii s kovovou opierkou na nohy v béžovej farbe. Vďaka neutrálnemu vzhľadu barovej stoličky sa hodí takmer do každého interiéru a dá sa ľahko kombinovať s iným nábytkom v rôznych farbách a štýloch. Vytvorte si u Vás doma bar, kam budete pozývať svojich priateľov. K baru jednoznačne patria aj stoličky Nerea, ktoré si jednoznačne zamilujete. Rozmer: 46,5cm x 49cm x 105,5cm (š x h x v)Materiál: PU, plast, dub s bielym olejomFarba / nohy: biela / prírodné s bielym odtieňom

Produkt Dkton Dizajnová barová stolička Nerea, biela patrí do skupiny produktov Barové stoličky, patrí pod značku Dkton, materiálové zloženie Drevené, Plast, Plastové, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Plastové stoličky, patrí značke Dkton, z materiálu Drevené, Plast, Plastové, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Produkt Dkton Dizajnová barová stolička Nerea, biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Drevené stoličky, vyrába ho značka Dkton, materiálové prevedenie je Drevené, Plast, Plastové, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Dkton Dizajnová barová stolička Nerea, biela - parametre produktu

Hmotnosť8 kg
Dĺžka49 cm
Šírka47 cm
Výška106 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaPlášte, Stoličky, Barové stoličky, Plastové stoličky, Drevené stoličky
ZnačkaDkton
MateriálDrevené, Plast, Plastové
E-shopEstilofina.sk

Dkton Dizajnová barová stolička Nerea, biela - história ceny a dostupnosti

Dkton Dizajnová barová stolička Nerea, biela - ďalšie zaujímavé produkty

Dkton Dizajnová barová stolička Nerea, biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?