Dkton Dizajnová barová stolička Nascha, svetlo šedá

Dkton Dizajnová barová stolička Nascha, svetlo šedá

Dkton Dizajnová barová stolička Nascha, svetlo šedá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dkton Dizajnová barová stolička Nascha, svetlo šedá - popis produktu

Dizajnová barová stolička Nascha, svetlo šedá Dizajnová barová stolička Nascha, svetlo šedá predstavuje krásny dizajn škandinávskeho štýlu. Barová stolička má ergonomicky tvarované sedadlo, ktoré je potiahnuté kvalitnou tkaninou s čistými líniami. Sedadlo je tak veľmi komfortné, čo zaisťuje dlhé a príjemné posedenie. Stabilné nohy sú vyrobené z dubu, ktoré dokonale centralizujú sedadlo, čo zaisťuje bezpečné sedenie. Či sa jedná o Váš domov, reštauráciu alebo kaviareň, dizajnová barová stolička Nascha perfektne zapadne do každého prostredia. Rozmer: 48,5 x 55,0 111,5 cm (š x h x v)Materiál: Dub morený a ošetrený olejom, kov, tkanina Farba / nohy: svetlo šedá / prírodná Stoličky sa predávajú ako set 2ks, cena je za 1ks.

Tento produkt nájdete v skupine Barové stoličky, patrí pod značku Dkton, materiálové zloženie Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

Produkt Dkton Dizajnová barová stolička Nascha, svetlo šedá patrí do skupiny produktov Drevené stoličky, vyrába ho značka Dkton, materiálové prevedenie je Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Dkton Dizajnová barová stolička Nascha, svetlo šedá - parametre produktu

Hmotnosť9 kg
Dĺžka55 cm
Šírka49 cm
Výška112 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaSvetlá, Stoličky, Barové stoličky, Drevené stoličky
ZnačkaDkton
MateriálDrevené, Kov, Kovové, Lát, látka
E-shopEstilofina.sk

Dkton Dizajnová barová stolička Nascha, svetlo šedá - história ceny a dostupnosti

Dkton Dizajnová barová stolička Nascha, svetlo šedá - ďalšie zaujímavé produkty

Dkton Dizajnová barová stolička Nascha, svetlo šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?