Dievčenské krátke športové legíny - fialové

Dievčenské krátke športové legíny - fialové

Dievčenské krátke športové legíny - fialové

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenské krátke športové legíny - fialové - popis produktu

Dievčenské tréningové krátke legíny - spoľahlivá podpora a pohodlie v každej fáze tréningu Hlavným cieľom tréningového oblečenia z tejto línie je poskytnúť pohodlie a podporu počas akéhokoľvek typu tréningu rôznej úrovne a intenzity. Vďaka rýchloschnúcim, elastickým materiálom a pohodlnému strihu poskytujú legíny úplnú voľnosť pohybu a umožňujú maximálne sústredenie a pohodlie počas cvičenia. Tento produkt má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu. Väzba na oboch stranách interlokovej pleteniny je rovnaká. Materiál je odolný, ale zároveň mäkký, dobre prilieha a absorbuje vlhkosť. Legíny nemajú podšívku, preto sú ľahšie a vhodné na tréning v teplejších dňoch. Majú nízky pás a krátke nohavice. Dievčenské športové legíny sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (16%) sú mierne elastické a pohodlne priliehajú k postave. Detské legíny na cvičenie s rýchloschnúcimi vláknami s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Klasický strih bez vreciek. Elastický pás bez regulácie. Ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky. Pozrite si: Pohodlné športové legíny pre deti Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Dievčenské tréningové legíny - VLASTNOSTI: nízky pás ponúkane veľkosti: 122-164 strih: slim, ktorý prilieha k telu krátky strih produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (16%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách bez podšívky bez vreciek pás bez regulácie ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Dievčenské krátke športové legíny - fialové patrí do skupiny produktov Krátke legíny od značky 4F JUNIOR, farebné prevedenie je fialová, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dievčenské krátke športové legíny - fialové - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaŠortky, Legíny, Krátke legíny
Značka4F JUNIOR
Farbafialová
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenské krátke športové legíny - fialové - história ceny a dostupnosti

Dievčenské krátke športové legíny - fialové - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenské krátke športové legíny - fialové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?