Dievčenské krátke pletené legíny - denim

Dievčenské krátke pletené legíny - denim

Dievčenské krátke pletené legíny - denim

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenské krátke pletené legíny - denim - popis produktu

Dievčenské krátke legíny sú ideálne ako súčasť bežného aj športového každodenného outfitu. Dievčenské legíny na každodenné nosenie majú priliehavý strih typu slim, ktorý dobre prilieha k telu. Vďaka väzbe single jersey s hladkým povrchom na jednej strane je materiál pružný a pohodlný na nosenie. Produkt má nízky pás a krátke nohavice. Dievčenské pletené legíny 4F sú vyrobené v 95% z bavlny, preto sú mäkké, odolné a príjemné na dotyk. Vďaka prísade elastanu (5%) sú mierne elastické a pohodlne priliehajú k postave. Bez vreciek. Elastický pás bez regulácie. Ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky. Dievčenské legíny - VLASTNOSTI: nízky pás ponúkane veľkosti: 122-164 tento produkt má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu strih s krátkymi nohavicami produkt je vyrobený v 95% z prírodnej bavlny, preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (5%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom bez vreciek pás bez regulácie ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky

Produkt Dievčenské krátke pletené legíny - denim patrí do skupiny produktov Krátke legíny od značky 4F JUNIOR, farebné prevedenie je tmavomodrá, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dievčenské krátke pletené legíny - denim - parametre produktu

Farbatmavomodrá
Určeniefemale
KategóriaŠortky, Legíny, Krátke legíny
Značka4F JUNIOR
Farbatmavomodrá
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenské krátke pletené legíny - denim - história ceny a dostupnosti

Dievčenské krátke pletené legíny - denim - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenské krátke pletené legíny - denim - ako nakúpiť najvýhodnejšie?