Dievčenské dvojdielne plavky - fialové

Dievčenské dvojdielne plavky - fialové

Dievčenské dvojdielne plavky - fialové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenské dvojdielne plavky - fialové - popis produktu

Dvojdielne dievčenské plavky poskytujú pohodlie a voľnosť pohybu pri každodenných letných aktivitách, relaxácii na pláži alebo rekreačnom plávaní. Plavky a plážové oblečenie sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý je odolný a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (15%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Hygienická podšívka s mäkkým povrchom poskytuje pohodlie a neprehľadnosť. Rýchloschnúce vlákna podporujú odvod vlhkosti smerom von od tela. Strih v tvare plaveckého topu. Elastické nohavičky so stredne vysokým pásom. Zaokrúhlený výstrih. Dvojvrstvový úplet bez tvarovaných, odnímateľných vložiek. Pohodlné, širšie ramienka bez možnosti nastavenia. Pozrite si: Ako si vybrať plavky k postave? Dievčenské plavky - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: 122-164 dvojdielne mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (15%) jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom podšívka zaručuje komfort a neprehľadnosť plavecký top nohavičky so stredne vysokým pásom zaokrúhlený výstrih elastická páska pod poprsím košíčky bez vložiek nenastaviteľné ramienka s možnosťou viazania rýchloschnúci materiál zaručuje odvod vlhkosti navonok

Tento produkt nájdete v skupine Dvojdielne plavky, patrí pod značku 4F JUNIOR, vo farbe fialová, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dievčenské dvojdielne plavky - fialové - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaPlavky, Dvojdielne plavky
Značka4F JUNIOR
Farbafialová
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenské dvojdielne plavky - fialové - história ceny a dostupnosti

Dievčenské dvojdielne plavky - fialové - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenské dvojdielne plavky - fialové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?