Dievčenská športová sukňa 2-v-1 - fialová

Dievčenská športová sukňa 2-v-1 - fialová

Dievčenská športová sukňa 2-v-1 - fialová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 28,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenská športová sukňa 2-v-1 - fialová - popis produktu

Dievčenská športová sukňa je ideálna ako súčasť ležérneho aj športového každodenného outfitu. Produkt má rovný strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a dĺžku, ktorá siaha nad kolená. Dievčenská športová sukňa je vyrobená zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (16%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Vďaka väzbe single jersey s jednostranným hladkým povrchom je materiál pružný a pohodlný. Športová dievčenská sukňa nemá podšívku. Použitie rýchloschnúcich vlákien s technológiou 4FDry podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Elastický pás bez zapínania. Model 2-v-1 s vonkajšou sukňou a vnútornými elastickými šortkami. Bočné rozparky zaručujú voľnosť pohybu. Pozrite si: Maxi, midi alebo mini šaty – ktoré si vybrať? Dievčenská športová sukňa - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: 122-164 strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (16%) bez podšívky dĺžka pred kolená jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom pás bez zapínania strih 2-v-1 bočné rozparky na spodnej časti rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Dievčenská športová sukňa 2-v-1 - fialová patrí do skupiny produktov Dievčenské sukne, vyrába ho značka 4F JUNIOR, farebná verzia je fialová, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Dievčenská športová sukňa 2-v-1 - fialová - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaSukne, Dievčenské sukne
Značka4F JUNIOR
Farbafialová
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenská športová sukňa 2-v-1 - fialová - história ceny a dostupnosti

Dievčenská športová sukňa 2-v-1 - fialová - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenská športová sukňa 2-v-1 - fialová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?