Detský teepee stan Stripes - Pink

Detský teepee stan Stripes - Pink

Detský teepee stan Stripes - Pink

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detský teepee stan Stripes - Pink - popis produktu

Ružový pruhovaný stan teepee je štýlový a minimalistický, perfektne sa hodí do každej detskej izbičky. Stan má dve okná s uzamykateľnými roletami a úložným vreckom na hračky. Stan je ľahký a je ľahké ho premiestniť kamkoľvek budete chcieť, tak môžu mať deti svoj hrací kútik v detskej izbe, na terase alebo záhrade. Stan je ručne robený s dôrazom kladeným na detaily, vďaka čomu je každý stan jedinečný.

Výška (s pólmi) pri rozložení: 150 cm Výška (s pólmi) pri skladaní: 170 cm Plocha podložky:  110×110 cm Stan je vhodný pre 2-3 detičky.

Je vyrobený zo vzdušného materiálu odolnému voči roztrhnutiu. Odporúčame prať na teplote 40°C.

1. varianta (set): V balení sa nachádza teepe stan, 8 sklápacích kiji a 4 spojovacie puzdrá, veľký vankúš s náplňou, zdobený pompómi, okrúhla hracia podložka, girlanda.

2. varianta (samostatný teepee stan): V balení sa nachádza teepe stan, 8 sklápacích kiji a 4 spojovacie puzdrá.

ODPORÚČAME DOKÚPIŤ: K teepee stanu sa dokonale hodia aj ďalšie produkty od výrobcu COZYDOTS: vankúše, hrací vak, hracia podložka, girlandy alebo dekorácie.

Produkt Detský teepee stan Stripes - Pink je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské domčeky, je v ponuke značky COZYDOTS v ponuke e-shopu Lovel.sk.

Detský teepee stan Stripes - Pink - parametre produktu

Detský teepee stan Stripes - Pink - história ceny a dostupnosti

Detský teepee stan Stripes - Pink - ďalšie zaujímavé produkty

Detský teepee stan Stripes - Pink - ako nakúpiť najvýhodnejšie?