Detský batoh Osprey JET 12 II #8730016

Detský batoh Osprey JET 12 II #8730016

Detský batoh Osprey JET 12 II #8730016

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detský batoh Osprey JET 12 II - popis produktu

Detský batoh Jet 12 II od americkej značky Osprey pre aktívnych malých užívateľov. Nosný systém prispôsobený detskej postave zaistí dostatočný komfort aj na náročných akciách. Má odvetraný chrbát, pružné vrecká na drobnosti a nevyhnutné reflexné prvky. Kompatibilný so všetkými vakmi Osprey Hydraulics ™ LT Reservoir. - vhodný pre deti od 8 do 15 rokov - pružné vrecká po stranách a vpredu - píšťalka - karabína na kľúče - reflexné prvky - chrbtový systém s odvetrávaním - atraktívne farby - kompatibilný s hydrovakom - rozmery: 37 x 25 x 21 cm - objem: 12L - hmotnosť: 380 g Materiál: 400D Bluesign Recycled Nylon Packcloth

Produkt Detský batoh Osprey JET 12 II #8730016 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Turistické batohy, vyrába ho značka Osprey, veľkosť je ONE SIZE, vo farbe modrá, nájdete ho v e-shope Bezvasport.sk a je vhodný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Detské batohy, patrí značke Osprey, je vyrobený vo veľkosti ONE SIZE, vo farbe modrá, nájdete ho v e-shope Bezvasport.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Detský batoh Osprey JET 12 II #8730016 patrí do skupiny produktov Detská batožina, patrí pod značku Osprey, je vyrobený vo veľkosti ONE SIZE, vo farebnej verzii modrá, v ponuke predajcu Bezvasport.sk a je vhodný unisex.

Detský batoh Osprey JET 12 II - parametre produktu

modrá
modrá
unisex
KategóriaBatohy, Turistické batohy, Detské batohy, Detská batožina
ZnačkaOsprey
VeľkosťONE SIZE
Farbamodrá
Určenieunisex
E-shopBezvasport.sk

Detský batoh Osprey JET 12 II - história ceny a dostupnosti

Detský batoh Osprey JET 12 II - ďalšie zaujímavé produkty

Detský batoh Osprey JET 12 II - ako nakúpiť najvýhodnejšie?