Detské závesné kreslo KYLE #7198989

Detské závesné kreslo KYLE #7198989

Detské závesné kreslo KYLE #7198989

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detské závesné kreslo KYLE - popis produktu

Detské závesné kreslo KYLE spĺňa všetky funkcie závesného kresla s možnosťou hojdania. Udrží vás vo vysoko kvalitnej 100% bavlne, ktorá sa len tak ľahko neroztrhne. Závesné kreslo obsahuje aj balenie s nafukovacím vankúšom z moderného a hlavne kvalitného PVC. Vo farebnom prevedení žltá, ktorá je skombinovaná s oranžovou, doslova vyrazí dych, a to už je čo povedať. Jeho nosnosť dosahuje až 80 kg. Ideálne aj do detských izieb. Farba:žltá / oranžová Materiál:látka / PVC Rozmery:šírka: 70 cmhĺbka: 70 cmvýška: 150 cm Nosnosť:80 kg Hmotnosť:2 kg

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka VIPKON, farebné prevedenie je oranžová, materiálové prevedenie je PVC, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Produkt Detské závesné kreslo KYLE #7198989 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Závesné kreslá, patrí pod značku VIPKON, farebné prevedenie je oranžová, materiálové zloženie PVC, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné závesné kreslá, vyrába ho značka VIPKON, vo farebnej verzii oranžová, je vyrobený z materiálu PVC v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Detské závesné kreslo KYLE - parametre produktu

FARBAŽltá
FARBAOranžová
NOSNOSŤ80 kg
ŠÍRKA70 cm
MATERIÁLLátka
MATERIÁLPVC
HMOTNOSŤ2 kg
VÝŠKA150 cm
ŠTÝLDetský
HĹBKA70 cm
Hmotnosť2000.000g
KategóriaKreslá, Záhradné kreslá, Závesné kreslá, Záhradné závesné kreslá, Záhradné závesná kreslá
ZnačkaVIPKON
Farbaoranžová
MateriálPVC
E-shopInpostele.sk

Detské závesné kreslo KYLE - história ceny a dostupnosti

Detské závesné kreslo KYLE - ďalšie zaujímavé produkty

Detské závesné kreslo KYLE - ako nakúpiť najvýhodnejšie?