Detské baránkové pončo EDDIE

Detské baránkové pončo EDDIE

Detské baránkové pončo EDDIE

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detské baránkové pončo EDDIE - popis produktu

Hrejivý baránok sa rýchlo stane neodmysliteľnou a skvelou súčasťou vašej domácnosti. Stačí sa do neho raz zababušiť a budete sa tešiť na každé ďalšie stretnutie.

Maznavo hebké textílie milujú všetky deti, vy sami sa do nich zabaľte vždy, keď vám niečo chýba, ponúknu vám upokojujúci odpočinok a vľúdne teplo, kedykoľvek budete potrebovať. Akonáhle sme stúlení do hrejivého materiálu, máme pocit, že sme chránení. Ponechajte si v blízkosti kresla deku, ktorá vám poskytne útočisko v chlade alebo vo chvíli, keď ste v strese či unavení.

Jednofarebné aj pestré deky a plédy dokážu nielen zahriať, ale v domácom priestore sú tiež svojbytnými štýlotvornými prvkami, ktoré zatepľujú a zútulňujú interiér. Huňatú baránkovú deku tiež môžete zvoliť ako obzvlášť milý darček pre svojich blízkych.

Uni baránkové pončo EDDIE

 

  • úžasne hrejivé a mäkučké
  • široké rukávy zakončené do gumy
  • veľká kapucňa
  • originálny darček

Teplú XXL mikinu s veľkou kapucňou si zamilujú veľkí aj malí. Obojstranný baránok s mäkkým chĺpkom okamžite zahreje a pohladí. Využitie nájde ako v zime pri relaxácii pri rozprávkach, tak v lete napríklad pri večernom šantení na terase alebo pri ohni. Voľný strih, dlhé rukávy zakončené gumou, veľká kapucňa a priestranné vrecko. Ideálne pre deti 4-9 rokov.

V ponuke aj pončo pre dospelých.

 

Rozmery:dĺžka bez kapucne 85 cm x š. 80 cm, rukávy d. 70 cm

Materiál: 100% polyester s vysokou gramážou 250 g/m3

Detské baránkové pončo EDDIE - parametre produktu

KategóriaStany, Pončá

Detské baránkové pončo EDDIE - história ceny a dostupnosti

Detské baránkové pončo EDDIE - ďalšie zaujímavé produkty

Detské baránkové pončo EDDIE - ako nakúpiť najvýhodnejšie?