Detská stolička IBIS Butterfly

Detská stolička IBIS Butterfly

Detská stolička IBIS Butterfly

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská stolička IBIS Butterfly - popis produktu

Detská stolička IBIS je otočná a výškovo nastaviteľná. Stoličku ponúkame v troch farebných variantoch: Paris a Butterfly.Je čalúnená poťahovou látkou.Stolička má klasický päťramenný kríž z chrómovanej ocele a plastové kolieska.Pre väčšie pohodlie je stolička doplnená o pevné plastové podrúčky.Farba:ParisButterflyVýber farby zvoľte vo variante produktu.Materiál:látka / plast / kovRozmery:šírka: 53 cmhĺbka: 59 cmvýška: 88 - 100 cmvýška sedu: 45 - 57 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:8,5 kgDodáva sa v demonte.,Detská stolička IBIS je otočná a výškovo nastaviteľná. Stoličku ponúkame v troch farebných variantoch: Paris a Butterfly.Je čalúnená poťahovou látkou.Stolička má klasický päťramenný kríž z chrómovanej ocele a plastové kolieska.Pre väčšie pohodlie je stolička doplnená o pevné plastové podrúčky.Farba:ParisButterflyVýber farby zvoľte vo variante produktu.Materiál:látka / plast / kovRozmery:šírka: 53 cmhĺbka: 59 cmvýška: 88 - 100 cmvýška sedu: 45 - 57 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:8,5 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Detská stolička IBIS Butterfly patrí do skupiny produktov Detské stoličky, patrí pod značku Halmar, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Detská stolička IBIS Butterfly - parametre produktu

Detská stolička IBIS Butterfly - história ceny a dostupnosti

Detská stolička IBIS Butterfly - ďalšie zaujímavé produkty

Detská stolička IBIS Butterfly - ako nakúpiť najvýhodnejšie?