Detská plastová hojdačka so zábranou modrá

Detská plastová hojdačka so zábranou modrá

Detská plastová hojdačka so zábranou modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská plastová hojdačka so zábranou modrá - popis produktu

Hojdačka je navrhnutá s ohľadom na najmladších. Tento produkt podporí skvelú zábavu vonku a zlepší tak motoriku dieťaťa. Vďaka použitiu najkvalitnejších materiálov je hojdačka prispôsobená rôznym poveternostným podmienkam. Všestrannosť hojdačky umožňuje zavesiť ju kdekoľvek. Hojdačka 3v1 porastie s vaším dieťaťom. S ohľadom na bezpečnosť najmenších boli nainštalované postroje, ktoré navyše ochránia dieťa pred vypadnutím z hojdačky. hojdačka s chrbtovou opierkou a prednou ochranou pre deti od 6 mesiacov hojdačka s opierkou na 3 roky hojdačka varianta 3 pre deti staršie ako 6 rokov Špecifikácie: Farba: modrá, žltá, červená Hĺbka sedadla: 35 cm Šírka sedadla: 43 cm Výška s operadlom: 38 cm Šírka chrbtovej opierky: 35 cm Maximálna dĺžka lana: 180 cm

Produkt Detská plastová hojdačka so zábranou modrá patrí do skupiny produktov Detské hojdačky, patrí pod značku domtextilu.sk, vo farebnej verzii modrá, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Detská plastová hojdačka so zábranou modrá - parametre produktu

Detská plastová hojdačka so zábranou modrá - história ceny a dostupnosti

Detská plastová hojdačka so zábranou modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Detská plastová hojdačka so zábranou modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?