Detská drevená súprava PIKNIK

Detská drevená súprava PIKNIK

Detská drevená súprava PIKNIK

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská drevená súprava PIKNIK - popis produktu

Detská drevená súprava PIKNIK slúži deťom na pohodlné sedenie pri hre, odpočinku alebo pri jedle. Veľmi vhodná je na záhradu,do materských škôlok a podobných zariadení. Súprava pozostáva zo stolíka a dvoch lavíc pripevnených k sebe. Je vyrobená z kvalitnej a masívnej borovice. Použité drevo vlastní certifikát FSC, ktorý je zárukou pôvodu z obhospodarovaného lesa s prísnymi ekologickými a sociálnymi požiadavkami. Nosnosť: 2 x 30 kg (30 kg/lavica). Hmotnosť: 7 kg.Rozmery: - Výška 45 cm - Šírka 90 cm - Dĺžka 85 cmDetská súprava PIKNIKIdeálna na záhradu, do materských škôl a pod.Farebné prevedenieMasívne boroviceSpojená zostava lavíc a stolaDlhá životnosťCertifikát FSCNosnosť 2 x 30 kgHmotnosť 7 kgVyrobená v EÚ

Produkt Detská drevená súprava PIKNIK patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke ROJAPLAST.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Campingový nábytok od značky ROJAPLAST.

Produkt Detská drevená súprava PIKNIK je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detský záhradný nábytok, patrí pod značku ROJAPLAST.

Detská drevená súprava PIKNIK - parametre produktu

Detská drevená súprava PIKNIK - história ceny a dostupnosti

Detská drevená súprava PIKNIK - ďalšie zaujímavé produkty

Detská drevená súprava PIKNIK - ako nakúpiť najvýhodnejšie?