Detoxikačná a vyhladzujúca pleťová maska

Detoxikačná a vyhladzujúca pleťová maska

Detoxikačná a vyhladzujúca pleťová maska

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detoxikačná a vyhladzujúca pleťová maska - popis produktu

Vhodné pre: normálna, mastná a zmiešaná pleť ○ Čistí pokožku do hĺbky○ Vyhladzuje pleť○ Detoxikačný účinok!   Rosehip Peeling Mask je hĺbkovo čistiaca, detoxikačná íľová maska, ktorá Vám prinesie pocit, akoby sa o Vás práve starali v kúpeľoch alebo wellness zariadeniach. Maska má ukľudňujúcu, jemnú vôňu levandule a kokosu. Je plná antioxidantov a vitamínov zo šípok, rakytníka  a nechtíka, tie pokožku vyhladzujú a hydratujú, zatiaľ čo fermentované brokolicové klíčky s aktívnymi živinami  ju regenerujú. Maska obsahuje luxusný biely íl, ktorý vytiahne nečistoty a škodliviny z pokožky. Enzýmy a kryštáliky organického raw cukru rozpúšťajú a odstraňujú odumreté bunky. Pokožka je mäkkšia, hladšia a rozjasnená.   Ako používať masku: Masku používajte 1-2 krát týždenne. 1. Očistite a vysušte si tvár.2. Použite priloženú špachtľu masku premiešajte a naberte potrebné množstvo na tvár. 3. Naneste masku a nechajte ju pôsobiť 15-30 minút.4. Posledné minúty venujte pílingu. Krúživými pohybmi masku jemne rozmasírujte. Následne celú masku z tváre zmyte a pleť osušte.   Zloženie: Rosa Canina Fruit Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Calendula Officinalis Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Saccharum Officinarum Ferment Extract (Probiotic Ferment)*, Clay, Titanium Dioxide, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Sprout Extract (Probiotic Ferment), Cocamidopropyl Betaine, Cocos Nucifera Oil*, Sodium Lactate, Tocopherol*, Potassium Sorbate * Certifikovaná organická prísada   Produktové zásady: 100% prírodný90% certifikovaný organickýVeganDermatologicky testovanýAnti-ageProbiotic Rosehip Peeling Mask neobsahuje absolútne žiadne syntetické aditíva, parfémy alebo parabény.  Všetky zložky sú najvyššej kvality, prírodné a čisté. Produkt je dermatologický testovaný.   30 ml  

Produkt Detoxikačná a vyhladzujúca pleťová maska patrí do skupiny produktov Pleťové masky od značky Rosehip Peeling Mask 30ml, nájdete ho u predajcu MarinaMiracle.sk.

Detoxikačná a vyhladzujúca pleťová maska - parametre produktu

Detoxikačná a vyhladzujúca pleťová maska - história ceny a dostupnosti

Detoxikačná a vyhladzujúca pleťová maska - ďalšie zaujímavé produkty

Detoxikačná a vyhladzujúca pleťová maska - ako nakúpiť najvýhodnejšie?