DERMACOL Precise Black - Black Sensation 1 ml

DERMACOL Precise Black - Black Sensation 1 ml

DERMACOL Precise Black - Black Sensation 1 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL Precise Black - Black Sensation 1 ml - popis produktu

Očná linka DERMACOL Precise Black - Black Sensation 1 ml:Fix na oči Precise Black - Black Sensation je ideálny pre dokonalé líčenie na celý deň. Farba rýchlo zasychá, vytvára hebký povrch a vydrží intenzívne aj viac ako 14 hodín. Fix sa ľahko používa, aj začiatočníci vytvoria dokonalú a presnú linku. Farba je vodeodolná a nerozmazáva sa. Fix na oči Dermacol je oftalmologicky testovaný a je vhodný aj pre citlivé oči a pri používaní kontaktných šošoviek.Kľúčové vlastnosti fixu na oči Dermacol Precise Black - Black Sensationvodeodolný fix na očisýta čierna farbajednoduchá aplikácia aj pre začiatočníkovfix na oči Precise Black zaistí intenzívnu farbu viac ako 14 hodínvhodné aj pre citlivé oči alebo pri nosení kontaktných šošoviekoftalmologicky testovanéObjem:1 mlFarba:čiernaAplikácia:Fixkou na oči vykreslite líniu rias. 

Produkt DERMACOL Precise Black - Black Sensation 1 ml patrí do skupiny produktov Očné linky, patrí pod značku DERMACOL v ponuke e-shopu Alza.sk.

DERMACOL Precise Black - Black Sensation 1 ml - parametre produktu

KategóriaOčné linky
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.sk

DERMACOL Precise Black - Black Sensation 1 ml - história ceny a dostupnosti

DERMACOL Precise Black - Black Sensation 1 ml - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL Precise Black - Black Sensation 1 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?