DERMACOL Longlasting Intense Colour č.8 1,6 g

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.8 1,6 g

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.8 1,6 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.8 1,6 g - popis produktu

Očná linka DERMACOL Longlasting Intense Colour č.8 1,6 g:Dermacol Longlasting Intense Colour prináša dlhotrvajúce a intenzívny očný tieň a linku 2 v 1 pre bezchybné dymové líčenie alebo pre precízne definovanú očnú linku.Dermacol Longlasting Intense Colour prináša dlhotrvajúci a intenzívny očný tieň a linku 2 v 1 pre bezchybné dymové líčenie alebo pre precízne definovanú očnú linku. Vysoké množstvo pigmentov ozdobí vaše oči intenzívnymi a sýtymi odtieňmi. Potešia vás svojou jednoduchou aplikáciou, stačí ich jemným ťahom naniesť na očnú linku alebo viečko. Vaše oči zostanú krásne po celý deň - dlhotrvajúca textúra sa nedrobí a tiene neopadávajú. Kľúčové vlastnostiOčný tieň a linka 2 v 1Perfektné na bezchybné dymové líčenie či precízne očné linkyVysoké množstvo pigmentovIntenzívne a sýte odtieneJednoduchá aplikáciaNedrobí sa a neopadáva 

Tento produkt nájdete v skupine Očné tiene, patrí pod značku DERMACOL v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt DERMACOL Longlasting Intense Colour č.8 1,6 g patrí do skupiny produktov Očné linky, patrí pod značku DERMACOL v ponuke e-shopu Alza.sk.

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.8 1,6 g - parametre produktu

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.8 1,6 g - história ceny a dostupnosti

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.8 1,6 g - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL Longlasting Intense Colour č.8 1,6 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?