DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne č. 02 2 g

DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne č. 02 2 g

DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne č. 02 2 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne č. 02 2 g - popis produktu

Očné tiene DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne č. 02 2 g: Očné tiene DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne skvele podčiarknu vaše líčenie. Tento odtieň sa hodí pre denný look, je jemný a decentný. Môžete ich naniesť aplikátorom aj prstami, nedrobia sa vďaka krémovej textúre. Iste oceníte ich vodoodolnú a dlhotrvajúcu výdrž. Tiene DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne nr. 02 môžete aplikovať aj metódou WET, kedy stačí pridať kvapku vody, čím sa farba zintenzívni a doplní sa o pekné odlesky. Kľúčové vlastnosti očných tieňov DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne nr. 02DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne nr. 02 sú očné tiene v jemnej, decentnej farbeSú vhodné na denné líčenieOčné tiene sa vďaka krémovej textúre nedrobiaMožno ich nanášať aplikátorom aj prstamiDERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne nr. 02 sú vhodné pre nanesenie metódou WETDlhotrvajúce a vodoodolné očné tienePoužitie: Vlhká aplikácie (stačí kvapka vody): na zvýraznenie a väčšiu intenzitu farby, vhodná na večerné líčenie, zlepšuje fixáciu tieňa, tieň možno ľahko naniesť aj ako očnú linku Suchá aplikácia: na dosiahnutie jemnej farby, vhodná na denné líčenieZloženie: Mica, Zinc Stearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Hydrogenated Polycyclopentadiene, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, C10-18 Triglycerides, Caprylyl Glycol, Polyethylene, Hexylene Glycol, Copernicia Cerifera Cera, Disodium EDTA, Tocopherol, Tin Oxide, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, +/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77742.

Produkt DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne č. 02 2 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Očné tiene, patrí pod značku DERMACOL v ponuke e-shopu Alza.sk.

DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne č. 02 2 g - parametre produktu

KategóriaOčné tiene
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.sk

DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne č. 02 2 g - história ceny a dostupnosti

DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne č. 02 2 g - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL Mono eyeshadows 3D Metal Champagne č. 02 2 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?