Dermacol - 3D Mono očné tiene #1369357

Dermacol - 3D Mono očné tiene #1369357

Dermacol - 3D Mono očné tiene #1369357

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,75 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dermacol - 3D Mono očné tiene - popis produktu

Pigmentované MONO očné tiene v neutrálnych, zlatistých a bronzových odtieňoch. Ideálne pre jemné denné aj výrazné večerné líčenie! Luxusná krémová konzistencia očných tieňov sa po nanesení zmení na ľahkú púdrovú textúru a veľmi jednoducho sa rozotiera. Vytvoríte tak skvelý look jedným ťahom. Aplikovať ich môžete aj metódou WET & DRY (mokrá aplikácia zvýrazní pigmentáciu a metalické odlesky). S našimi MONO očnými tieňmi dosiahnete nekonečné možnosti.

Produkt Dermacol - 3D Mono očné tiene #1369357 patrí do skupiny produktov Očné tiene, patrí pod značku DERMACOL v ponuke e-shopu Dermacol.sk.

Dermacol - 3D Mono očné tiene - parametre produktu

BenefityDlhotrvácne a vodoodolné – testované až 12h
VýsledekZvýraznená farba očí a rozžiarený pohľad.
PoužitíNaneste prstami alebo aplikátorom na očné viečka Vlhká aplikácia (stačí kvapka vody): pre zvýraznenie a väčšiu intenzitu farby, vhodná na večerné líčenie, zlepšuje fixáciu tieňa, tieň je možné jednoducho naniesť aj ako očnú linku. Suchá aplikácia: na dosiahnutie jemnej farby, vhodná na denné líčenie.
KategóriaOčné tiene
ZnačkaDERMACOL
E-shopDermacol.sk

Dermacol - 3D Mono očné tiene - história ceny a dostupnosti

Dermacol - 3D Mono očné tiene - ďalšie zaujímavé produkty

Dermacol - 3D Mono očné tiene - ako nakúpiť najvýhodnejšie?