DERMACOL F****** High Shine lesk na pery č. 02

DERMACOL F****** High Shine lesk na pery č. 02

DERMACOL F****** High Shine lesk na pery č. 02

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL F****** High Shine lesk na pery č. 02 - popis produktu

Lesk na pery DERMACOL F****** High Shine lesk na pery č. 02:Tento extrémne lesklý prípravok na pery vás poteší ošetrujúcim pocitom balzamu, za ktorý vďačí obsahu Aloe Vera. Lesk na pery DERMACOL F****** High Shine odtieň č. 02 s príjemnou arómou šťavnatých červených plodov ponúka instantne zrkadlový lesk, ktorý vytvorí hollywoodsky lesklý efekt pier. Jemné krémové farby a výrazný lesk radu F****** High Shine pery opticky zväčšia a dokonalosť ešte podčiarkne krémovo trblietavý finiš. Prípravok na pery DERMACOL F****** High Shine je vhodný na všetky typy pokožky a ľahko sa aplikuje. Jednoducho naneste rovnomerne na pery a opakujte podľa potreby.Kľúčové vlastnosti lesku na pery DERMACOL F****** High Shine č. 02Instantne zrkadlový lesk, ktorý vytvorí hollywoodsky efekt pierRad DERMACOL F****** High Shine vyniká jemnými krémovými farbami v kombinácii s brilantným leskomNa všetky typy pokožkyDERMACOL F****** High Shine č. 02 ponúka krémovo trblietavý finišLesk na pery sa ľahko nanáša pomocou aplikátoraOšetrujúci pocit balzamu vďaka obsahu ALOE VERAVegánsky extrémne lesklý prípravok poteší vôňou šťavnatých červených plodov

Produkt DERMACOL F****** High Shine lesk na pery č. 02 patrí do skupiny produktov Lesky na pery, vyrába ho značka DERMACOL, v ponuke predajcu Alza.sk.

DERMACOL F****** High Shine lesk na pery č. 02 - parametre produktu

KategóriaLesky na pery
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.sk

DERMACOL F****** High Shine lesk na pery č. 02 - história ceny a dostupnosti

DERMACOL F****** High Shine lesk na pery č. 02 - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL F****** High Shine lesk na pery č. 02 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?