DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.02

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.02

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.02

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.02 - popis produktu

Lesk na pery DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.02: Lesk na pery Dermacol prepožičia vašim perám krásnu farbu, vďaka ktorej budú vyzerať naozaj sviežo! Zamatové trblietanie v odrazoch svetiel zaistia malé perleťovo trblietavé čiastočky, ktoré sú obsiahnuté v lesku. S týmito originálnymi odtieňmi budú vaše pery vyzerať plnšie ako kedykoľvek predtým a lesk im dodá podmanivý vzhľad. Lesky Dermacol sú obohatené o glycerín, ktorý hydratuje pery po celú dobu nosenia lesku. Urobte si radosť s leskom na pery Dermacol, ktorý ponúkame v mnohých odtieňoch. Kľúčové vlastnosti lesku na pery Dermacol Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.02Opticky plnšie pery s leskom na pery DermacolLesk na pery Dermacol dodá perám sviežosťLesk hydratuje vysušené peryTrblietavé čiastočky dodávajú perám trblietavý lookDodá vašim perám optickú plnosť a podmanivý vzhľadPoužitie: Lesk jednoducho naneste na stred pier a ich trením ho rozotrite. Zloženie: Aqua, Calcium Sodium Borosilicate, Glycerín, Propanediol, Polyurethane-35, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Parfum, Mica, Ethylhexylglycerín, Methylpropanediol, Tin Oxide, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Phenylpropanol, Phenoxyethanol, +/- CI 16035, CI 77491, CI 77499, CI 77891.

Produkt DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.02 patrí do skupiny produktov Lesky na pery, vyrába ho značka DERMACOL, v ponuke predajcu Alza.sk.

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.02 - parametre produktu

KategóriaLesky na pery
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.sk

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.02 - história ceny a dostupnosti

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.02 - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.02 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?