DEOKORK Kovové kreslo PRAGA (rôzne farby) antracit

DEOKORK Kovové kreslo PRAGA (rôzne farby) antracit

DEOKORK Kovové kreslo PRAGA (rôzne farby) antracit

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 78,82 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DEOKORK Kovové kreslo PRAGA (rôzne farby) antracit - popis produktu

Stoličky PRAGA sú nové, moderné, elegantné, praktické a vďaka špeciálnej povrchovej úprave ľahko udržovateľné a odolné proti mechanickým poškodeniam, zároveň ale na dotyk hladké a príjemné. Vďaka svojmu modernému dizajnu príjemne poteší aj náročnejšiu návštevu a hodí sa na každú záhradu alebo balkón, ku okrúhlemu ale aj hranatému stolu. Vďaka stohovateľnosti stoličiek je nábytok ľahko skladný a vďaka odľahčenej konštrukcii aj ľahký na prenos. Dostupná v ôsmich farebných prevedeniach.   Komaxit je moderná technológia povrchovej úpravy kovov práškovou farbou. Farba sa nanáša na kovový povrch a následne dochádza k jej vypaľovaniu pri teplote cca 160-200 °C. Výhody komaxitu: bezkonkurenčná kvalita povrchovej úpravy vysoká životnosť zabraňuje korodovaniu

Produkt DEOKORK Kovové kreslo PRAGA (rôzne farby) antracit patrí do skupiny produktov Zahradné stoličky, patrí značke DEOKORK, nájdete ho u predajcu i-zahradnynabytok.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka DEOKORK, nájdete ho v e-shope i-zahradnynabytok.sk.

DEOKORK Kovové kreslo PRAGA (rôzne farby) antracit - parametre produktu

DEOKORK Kovové kreslo PRAGA (rôzne farby) antracit - história ceny a dostupnosti

DEOKORK Kovové kreslo PRAGA (rôzne farby) antracit - ďalšie zaujímavé produkty

DEOKORK Kovové kreslo PRAGA (rôzne farby) antracit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?