DeLonghi KG210

DeLonghi KG210

DeLonghi KG210

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 47,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DeLonghi KG210 - popis produktu

Mlynček na kávu DeLonghi KG210:Kávu s dokonalou chuťou získate jedine vďaka mletiu zŕn až tesne pred prípravou. Preto určite vyskúšajte elektrický mlynček na kávu DeLonghi, ktorý je nevyhnutným pomocníkom všetkých milovníkov kávy. Kávu namelie pomocou trieštivých nožov. K ich prednostiam patrí dlhá životnosť, univerzálne použitie a jednoduchá údržba. Intenzitu si zvolíte podľa vlastných predstáv, v ponuke je až 3 stupňov hrubosti mletia. Espresso vyžaduje 7 g kávy, na doppio a flat white sa využíva dvojnásobok, teda 14 g, pričom zásobník naraz pojme 100 g kávových zŕn. Spoľahlivý výkon zaisťuje 170W motor. Rozmery mlynčeka na kávu DeLonghi zodpovedajú 22,3 × 11,1 × 11,1 cm (v × š × h). Hlavné prednosti mlynčeka na kávu DeLonghi KG210 Moderný elektrický mlynček na kávu DeLonghi je nevyhnutným pomocníkom všetkých milovníkov kvalitnej kávy O správne mletie sa starajú trieštivé nože Ponúka až 3 stupňov hrubosti mletia Zásobník pojme až 100 g kávy Po jednom zomletí si pripravíte 12 porcií kávy Kávový mlynček s výkonom 170 W V prevádzke iba s nasadeným vekom Výrobným materiálom tela mlynčeka na kávu DeLonghi je plast Materiál mlecieho mechanizmu: kov S mlynčekom na kávu DeLonghi si budete môcť každé ráno vychutnať skvelú kávu Mlynček na kávu DeLonghi naplní vaše očakávania, pretože je vybavený praktickými funkciami, ktoré zlepšia komfort pri používaní. Mlynček na kávu sa spustí iba v prípade správneho nasadenia ochranného veka. Mlynček na kávu DeLonghi zaujme všetkých, ktorí si potrpia na kávu pripravenú z kvalitných a čerstvo namletých zŕn. Súčasti balenia: čistiaca kefka a nádoba na mletú kávu Farba: čierna Rozmery: 22,3 × 11,1 × 11,1 cm (v × š × h) Hmotnosť: 1 kg

Produkt DeLonghi KG210 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mletá káva, patrí pod značku De'Longhi v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Mlynčeky na kávu, vyrába ho značka De'Longhi, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt DeLonghi KG210 má priradený EAN kód 8004399334199.

DeLonghi KG210 - parametre produktu

DeLonghi KG210 - história ceny a dostupnosti

DeLonghi KG210 - ďalšie zaujímavé produkty

DeLonghi KG210 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?