Dávkovač alkoholu na 2 fľaše

Dávkovač alkoholu na 2 fľaše

Dávkovač alkoholu na 2 fľaše

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dávkovač alkoholu na 2 fľaše - popis produktu

Dávkovač alkoholu na 2 fľašeDávkovač na alkohol by nemal chýbať vo vašom domácom bare! Optimálny a praktický pomocník pre rodinné udalosti, kempovanie, bar, kaviareň, reštauráciu atď.. Položte pohár pod vrtuľu a zatlačte.  Špecifikácia:Stojan na 2 fľašeľahká inštalácia fliašľahko sa čistíideálne pre alkoholmateriál: oceľ, hliník, plastdávkovanie: 1,5 oz (43 ml)vojde sa do 0,7L - 1L fľašepresné dávkovanie a rýchle plnenieRozmery:Dĺžka základne 27,5 cmŠírka základne 14 cmMaximálna výška 63 cmMaximálna výška fľaše je 34 cmVzdialenosť od základne k tryske: 16 cmMinimálny priemer hrdla fľaše: 21 mmMaximálny priemer 26 mmGocko

Produkt Dávkovač alkoholu na 2 fľaše patrí do skupiny produktov Stojany na víno, je v ponuke značky Gocko v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojany na fľaše, vyrába ho značka Gocko, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Dávkovač alkoholu na 2 fľaše - parametre produktu

Dávkovač alkoholu na 2 fľaše - história ceny a dostupnosti

Dávkovač alkoholu na 2 fľaše - ďalšie zaujímavé produkty

Dávkovač alkoholu na 2 fľaše - ako nakúpiť najvýhodnejšie?