Dámsky tmavo-sivý batoh na notebook ROVICKY - UNI

Dámsky tmavo-sivý batoh na notebook ROVICKY - UNI

Dámsky tmavo-sivý batoh na notebook ROVICKY - UNI

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky tmavo-sivý batoh na notebook ROVICKY - UNI - popis produktu

ROVICKY prináša štýlový dámsky batoh v tmavosivej farbe, ktorý je perfektný pre každodenné cestovanie alebo dojazd do práce. Batoh je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči škrabancom a opotrebeniu.Tento batoh ponúka 3 veľké vrecká so zipsom, ktoré majú dostatok miesta pre notebook, dokumenty, školské potreby a ďalšie veci. Vnútorné vrecká vám umožňujú efektívne usporiadanie a ľahký prístup k veciam.Výhodou tohto batohu je nastaviteľný popruh, ktorý si môžete prispôsobiť pre maximálny komfort. Má tiež praktické rukoväte na vrchnej a bočnej strane, takže ho môžete nosiť aj ako tašku.Nastaviteľné popruhy vám umožňujú prispôsobiť dĺžku podľa vašej veľkosti a pohodlia, čo ho robí ideálnym pre každú ženu.Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY je elegantný a praktický doplnok, ktorý vám pomôže udržať veci organizované a bezpečné. S týmto batohom budete vždy pripravená na akúkoľvek výzvu, či už ide o pracovný deň alebo víkendový výlet.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke Rovicky, je vyrobený vo veľkosti UNI, vo farbe sivá, z materiálu textilný materiál, nájdete ho v e-shope Rouzit.sk.

Produkt Dámsky tmavo-sivý batoh na notebook ROVICKY - UNI patrí do skupiny produktov Batohy na notebook, vyrába ho značka Rovicky, veľkosť je UNI, farebné prevedenie je sivá, z materiálu textilný materiál, nájdete ho v e-shope Rouzit.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebooky, patrí značke Rovicky, veľkosť je UNI, farebné prevedenie je sivá, z materiálu textilný materiál, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Dámsky tmavo-sivý batoh na notebook ROVICKY - UNI - parametre produktu

VeľkosťUNI
Farbasivá
Vzorjednofarebný
Zapínaniezips
Materiáltextilný materiál
Rozmery45 x 33 cm
KategóriaBatohy, Notebooky, Dámske batohy, Batohy na notebook, Batohy na notebooky, Batohy pre notebooky
ZnačkaRovicky
VeľkosťUNI
Farbasivá
Materiáltextilný materiál
E-shopRouzit.sk

Dámsky tmavo-sivý batoh na notebook ROVICKY - UNI - história ceny a dostupnosti

Dámsky tmavo-sivý batoh na notebook ROVICKY - UNI - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky tmavo-sivý batoh na notebook ROVICKY - UNI - ako nakúpiť najvýhodnejšie?