Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY - UNI

Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY - UNI

Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY - UNI

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY - UNI - popis produktu

Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY je praktickým a štýlovým spoločníkom pre každodenné cestovanie alebo dochádzanie do práce. Batoh je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči poškriabaniu a opotrebeniu.Batoh disponuje 3 veľkými priehradkami na zips, takže si do neho dokážete bezpečne uložiť váš notebook, dokumenty, školské potreby a ďalšie veci. Vnútorné priehradky vám umožnia usporiadať veci podľa vášho uváženia a udržať ich v poriadku a rýchlo dostupné.Ďalšou výhodou tohto batohu je odnímateľný nastaviteľný popruh. Týmto popruhom si môžete prispôsobiť dlžku a pás batohu svojmu pohodliu a preference. Batoh je tiež vybavený praktickými rukoväťami na vrchnej a bočnej strane, takže ho môžete nosiť aj ako tašku.Nastaviteľné popruhy batohu vám umožňujú nastaviť si ich dĺžku podľa veľkosti vášho tela a komfortu, čo robí z tohto batohu vhodnú voľbu pre každú ženu.Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY je elegantný a praktický doplnok, ktorý vám pomôže udržať vaše veci organizované a bezpečné. S týmto batohom budete vždy pripravená na každú výzvu, či už je to pracovný deň alebo víkendový výlet.

Produkt Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY - UNI patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke Rouzit, Rovicky, je vyrobený vo veľkosti UNI, vo farbe ČIERNA, z materiálu textilný materiál, nájdete ho v e-shope Rouzit.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebook, vyrába ho značka Rouzit, Rovicky, veľkosť je UNI, farebné prevedenie je ČIERNA, z materiálu textilný materiál, nájdete ho v e-shope Rouzit.sk.

Produkt Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY - UNI je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batohy na notebooky, patrí značke Rouzit, Rovicky, veľkosť je UNI, farebné prevedenie je ČIERNA, z materiálu textilný materiál, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY - UNI - parametre produktu

VeľkosťUNI
Farbačierna
Vzorjednofarebný
Zapínaniezips
Materiáltextilný materiál
Rozmery45 x 33 cm
KategóriaBatohy, Notebooky, Dámske batohy, Batohy na notebook, Batohy na notebooky, Batohy pre notebooky
ZnačkaRouzit, Rovicky
VeľkosťUNI
FarbaČIERNA
Materiáltextilný materiál
E-shopRouzit.sk

Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY - UNI - história ceny a dostupnosti

Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY - UNI - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky čierny batoh na notebook ROVICKY - UNI - ako nakúpiť najvýhodnejšie?