Dámsky kabelko/batoh žltý - Firenze Flassica

Dámsky kabelko/batoh žltý - Firenze Flassica

Dámsky kabelko/batoh žltý - Firenze Flassica

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kabelko/batoh žltý - Firenze Flassica - popis produktu

Stredne veľký, priestranný, originálny, dámsky kabelko-batoh do mesta. Prednú stranu zdobia dve praktické vrecká a prešitie, ktoré celkový dojem zjemňuje. Hlavný priestor uzavrite dvojitým zipsom. Vnútri nájdete praktické bočné vrecká na drobnosti v podšívke. Batôžtek je dostatočne priestranný. Na zadnej strane posledné zipsové vrecko. Koženkové popruhy sú nastaviteľné a jedným ťahaním premeníte batoh na kabelku na rameno. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 28 x 35 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 20 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: H1048

Produkt Dámsky kabelko/batoh žltý - Firenze Flassica patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky FIRENZE v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske batohy, patrí značke FIRENZE, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky kabelko/batoh žltý - Firenze Flassica - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Kabelky, Dámské kabelky, Dámske batohy
ZnačkaFIRENZE
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky kabelko/batoh žltý - Firenze Flassica - história ceny a dostupnosti

Dámsky kabelko/batoh žltý - Firenze Flassica - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kabelko/batoh žltý - Firenze Flassica - ako nakúpiť najvýhodnejšie?