Dámsky kabelko/batoh tmavo béžový - Firenze Sorrena

Dámsky kabelko/batoh tmavo béžový - Firenze Sorrena

Dámsky kabelko/batoh tmavo béžový - Firenze Sorrena

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kabelko/batoh tmavo béžový - Firenze Sorrena - popis produktu

Kabelko-batoh sa vám bude hodín na všetky cesty a bude vám skvelým doplnkom. Hlavný úložný priestor na zips ponúka mnoho miesta a nechýbajú malé vnútorné vrecká na stranách. Tento módny kabelko-batoh má na prednej strane praktické vrecká pre Vaše drobnosti, vrecko na zips potom nájdete aj na zadnej strane. Pokiaľ chcete urobiť z kabelky batoh, stačí zatiahnuť na stranách za popruhy. Tento praktický kabelko-batoh krásne zladíte s Vaším obľúbeným outfitom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 38 x 31 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 50 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, čiastočne odnímateľný Kód tovaru: 8760

Produkt Dámsky kabelko/batoh tmavo béžový - Firenze Sorrena patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky FIRENZE v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke FIRENZE, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky kabelko/batoh tmavo béžový - Firenze Sorrena - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Kabelky, Hodiny, Dámské kabelky, Dámske batohy
ZnačkaFIRENZE
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky kabelko/batoh tmavo béžový - Firenze Sorrena - história ceny a dostupnosti

Dámsky kabelko/batoh tmavo béžový - Firenze Sorrena - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kabelko/batoh tmavo béžový - Firenze Sorrena - ako nakúpiť najvýhodnejšie?