Dámsky batoh tmavo modrý - Firenze Camila

Dámsky batoh tmavo modrý - Firenze Camila

Dámsky batoh tmavo modrý - Firenze Camila

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky batoh tmavo modrý - Firenze Camila - popis produktu

Dámsky koženkový batôžtek v praktickom dizajne vás jednoducho nadchne. Batôžtek neponúka len maximálne pohodlie, ale veľkú praktickosť, a to vďaka hneď trom hlavným úložným vreckám na zipsy s okrasnými koženkovými pútkami. Vrecká potom ponúkajú menšie priehradky na ešte prehľadnejšie uloženie Vašich vecí. Praktické uzatvárateľné vrecko je aj na zadnej strane batôžku. Popruhy sú mäkké ale spoľahlivé, navyše s možnosťou nastavenia dĺžky. Batôžtek ponúka aj malé ucho na lepšiu manipuláciu či praktické zavesenie. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 26 x 30 x 13,4 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 21,5 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: 1713D

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske batohy, patrí značke FIRENZE, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky batoh tmavo modrý - Firenze Camila - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy
ZnačkaFIRENZE
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky batoh tmavo modrý - Firenze Camila - história ceny a dostupnosti

Dámsky batoh tmavo modrý - Firenze Camila - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky batoh tmavo modrý - Firenze Camila - ako nakúpiť najvýhodnejšie?