Dámsky batoh kabelka čierny - Silvia Rosa Perfekto

Dámsky batoh kabelka čierny - Silvia Rosa Perfekto

Dámsky batoh kabelka čierny - Silvia Rosa Perfekto

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky batoh kabelka čierny - Silvia Rosa Perfekto - popis produktu

Trendy dámsky batoh do mesta nesie značku Silvia Rosa . Čierny batôžtek stredne veľkých rozmerov sa stane módnym doplnkom každej ženy či dievčaťa. Je mäkšia, zaoblená a prekvapí Vás perfektné možnosti priestoru, ktorý ponúka v podobách vreciek na zipsy. Hneď na prednej strane sú vrecká dve, ďalšie vrecko s duálnym zipsom je hlavné. Na bokoch batohu sú voľné vrecká na desiaty alebo malý dáždnik a vo vnútri nájdete okrem skvelého dizajnu podšívky vrecká na telefón a cennosti. Tento batoh je možné použiť aj ako kabelku! ✅ 2v1. Nosiť ho teda môžete na ramenách aj s popruhom cez rameno. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery : 24 x 31 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 21 cm, odnímateľné Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: SR5790

Produkt Dámsky batoh kabelka čierny - Silvia Rosa Perfekto patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Silvia Rosa v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske batohy, patrí značke Silvia Rosa, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky batoh kabelka čierny - Silvia Rosa Perfekto - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Kabelky, Dámské kabelky, Dámske batohy
ZnačkaSilvia Rosa
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky batoh kabelka čierny - Silvia Rosa Perfekto - história ceny a dostupnosti

Dámsky batoh kabelka čierny - Silvia Rosa Perfekto - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky batoh kabelka čierny - Silvia Rosa Perfekto - ako nakúpiť najvýhodnejšie?